Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Надежда от „Ергенът“ е в болница
Nadejda ot Ergenyt v bolnica

Надежда от „Ергенът“ е в болница

Надежда Вишева, която е една от основните фаворитки в романтичното предаване „Ергенът“ е в болница.

Тя публикува снимка от болничната стая в Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Царица Йоанна – ИСУЛ“ – София, където се намира в момента на системи.

„Животът не е само рози, красив грим и лъскави рокли! Животът понякога ти показва тежестта си! Показва, че нищо не ти е даденост.. че здравето е всичко и когато го загубиш всички мечти и планове за бъдещето могат да се разбулят като мъгла. Показва ти, че вярата и надеждата в душата могат лесно да бъдат загубени, но само те могат и да те спасят. Ценете живота и здравето! И ми пращайте звезди, имам нужда тези дни“, пише Надя в публикуваното кратко стори, адресирано до последователите й.

В поста й не става ясно, каква е причината красивата блондинка да е хоспитализирана в болничното заведение, но последователите й се надяват да не е нещо сериозно и й пожелават скорошно възстановяване.

Както всички знаят от портфолиото на Надежда Вишева, тя е горда майка на 7 годишен син. Надя е все още една от участничките и тотална фаворитка, която може да спечели сърцето на Алек.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?