Надежда Станчева, която преди 17 години нашумя с участието си в „Биг Брадър 3“, днес е жрица на любовта в Лондон и не се срамува от това.

Тя дори не е от елитните компаньонки, а се разхожда по улиците почти гола и се надява някой да я вземе в колата си, за да го задоволи сексуално.

Надя бе уловена в британската столица с тоалет, от който буквално й се подаваше чисто гола задницата. Явно брадърката е готова във всеки един момент да го „поеме“, било то и насред улицата.

Мнозина у нас осъждат Тризначките за поведението им зад граница. Всъщност само две са жрици и просякини – Вяра и Надежда. Любов, която спечели „Биг Брадър“, отдавна си намери мъж да я издържа и му роди дете.

Истината обаче е, че Надя и Вяра изобщо не се срамуват, че са на по 40 г., а още не са работили нищо, поне не и законно, а си изкарват прехраната благодарение на загорели чичковци. Освен секс, те предлагали на господата и да ги обарват по улиците срещу заплащане.

„Не разбирам какво ни съдят в България. Там жените работят за смешните 1000 лв., а ние тук взимаме брутални пари. Изобщо не ми пука, че ме обарват“, твърди Надежда.

Тризначките, които родом са от Благоевград, ненавиждат България. Към днешна дата те ненавиждат и „Биг Брадър“, тъй като според тях продуцентите на предаването не са положили нужните усилия да ги задържат в общественото полезрение и след предаването.

Източник: Crimesbg.com