Най-богатата актриса в света има 8 милиарда, а никой не е чувал за нея! Ето как спечели състоянието си

Koq e nai-bogatata aktrisa

Когато мислим за актьорите, които печелят най-много пари, неизменно в ума ни изскачат имена като Том Круз, Джулия Робъртс, Брад Пит, Тимъти Шаламе, Зендая…

Най-богатата актриса в света обаче от известно време не е активна, но все още никой не е успял да достигне нивото й на богатство.

Джейми Герц, може би дори не сте чували името й, е изиграла роли във филми и сериали като: „Endless Love“, „Crossroads“, „Jersey Girl“, „Twister“, „ER“, „Ally McBeal“, “ Модерно семейство“, „Съседите“, „Това сме ние“ и др.

Джейми Герц

Според уебсайта Celebrity Net Worth състоянието на Джейми се оценява на осем милиарда долара. Въпреки че мнозина биха предположили, че тя се е „омъжила по сметка“, истината е, че по време на сватбата си с Тони тя е тази, която печели повече, а година след сватбата тя и приятели започват бизнес, който се отплаща доста добре във времето.

А именно Джейми и нейният съпруг Тони Она са съсобственици на отбора от НБА „Атланта Хоукс“ и миноритарни собственици на „Милуоки Бийвърс“.

През 2012 г. Джейми и нейният съпруг бяха обявени за хората, които са дали най-много пари за благотворителност. В същото време те инвестираха огромни пари в изкуство, образование и здравеопазване.

Джейми Герц богатство

Въпреки че актрисата има невероятно богатство и мнозина не знаят за нея, през последните години тя се прочу като филантроп.

Джейми Герц актриса

Твоят коментар

Be the first to comment on "Най-богатата актриса в света има 8 милиарда, а никой не е чувал за нея! Ето как спечели състоянието си"

Какво мислите?