Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Най-секси ергенката Памела крие куп операции
Nai seksi ergenkata Pamela krie kyp operacii

Най-секси ергенката Памела крие куп операции

Естествените девойки в тазгодишния каст на „Ергенът“ почти липсват.

Сочената за най-секси участничка Памела също минава в тази графа. Оказва се, че брюнетката не е сложила само едни гърди, за да е по-напред от останалите моми.

Ергенката има куп корекции по лицето и тялото си. „България Днес“ успя да намери снимки на изкусителката отпреди време. И от тях си личи, че силиконовата бомба има и други операции освен в най-привличаща област на мъжкото око.

Памела преди 6 години
Памела преди 6 години

Памела започва с тунинга малко след като навършва пълнолетие – 18 години. Кадрите, които са още в профила на чаровницата, показват, че през 2018 г., когато е още тийнейджърка и на 17 г., Пам е била пак мегаяка мацка, дори и без корекциите.

Дори е била по-секси преди операциите
Дори е била по-секси преди операциите

Памела, която влиза в шоуто със сестра си, е тунингованата и в джуките си. В устните на красавицата е налято солидно количество хиалурон.

Брюнетката е лягала под скалпа и за корекции на брадичката и нослето, за може то е чипо, както сега е модерно.

България в световната надпревара с чипове

Красавицата сега
Красавицата сега

Със сигурност корекциите на Памела струват цяло състояние, но мацката споделя, че печели доста добре. Тя се представя като специалист по маркетинг. Обича да обикаля света и залива мрежата с фотоси от най-различни екзотични места по чужбина, явно печелейки доста добре от работата си като специалист по реклама и т.н.

С тези гърди и операции няма как да не хваща окото
С тези гърди и операции няма как да не хваща окото

По информация на „България Днес“ обаче въпреки множеството корекции ергенът Алек не я избира сред 5-те последни оцелели девойки в последната седмица на романтичното шоу. Памела ще отпадне съвсем скоро, издават близки до предаването.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?