Горещи новини

Най-татуираната българка лъсна ЧИСТО ГОЛА

Poli Bobeva goli snimki

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката от Разград 

Както майка й я е родила цъфна най-татуираната българка!

36-годишната Поли Бобева е само по очила и маратонки, приседнала на брега край планинска рекичка с малко водопадче зад гърба й. Русокосата мацка не остава нищо на въображението и предизвика фурор сред своите фенове у нас и в чужбина, където е доста известна сред любителите на мастилото по тялото.

Родената в Разград блондинка работи в агенция за недвижими имоти, но в свободното си време се отдава на хобито си да татуира. Поли е изрисувана почти изцяло от горе до долу.

Бобева получава всякакви предложения от различни хора
Бобева получава всякакви предложения от различни хора

„Татуирана съм по цялото тяло. Веждите, очната линия и околоустния контур съм си татуирала сама. Тази визия на татуиран грим се нарича „Стил Чола“ и произхожда от предградията на Мексико“, обяснява маниачката пред „България Днес“ и продължава: „Имам и много пиърсинги. Част от тях са по ареолите на гърдите, интимната област и езика.

Единствената оперативна естетична корекция, която имам, е 800 кубика силикон в гърдите. Най-голямата страст си ми остават татуировките. Моето тяло е моята неприкосновена собственост. И да използвам мастило върху кожата ми си остава мое право!“, категорична е Поли.

Обича да провокира
Обича да провокира

По тялото й има и някои скандални татуировки. На задните й части например е написано на английски език: „Целуни това“.

„Абсолютно всичките татуировки по тялото ми са нещо, свързано с моя живот. Която и да погледна, веднага я свързвам с определен човек. Нарисувала съм си символи. Имам само един ръкав, който не е мой. Направих го от естестическа гледна точка да е красив, за да не ме мислят, че съм някоя излязла от пандиза“, разкрива Бобева.

24-годишните не само 24 часа в „24 часа“ – това, което не виждате

Наляла е 800 кубика силикон в гърдите
Наляла е 800 кубика силикон в гърдите

Първия си татус Поли прави на 16 години в студио и вече 20 години е обзета от манията по рисунки по тялото. По-късно започва и самата тя да татуира себе си и десетки други.

„Навсякъде съм татуирала, няма място, което да не съм. Рисувала съм по лица. На брат ми и на едно бивше гадже им татуирах мъжките джунджурии долу. Но аз нямам амбиции да се развивам в тази област. Правя го единствено за да съм на ниво за себе си. Тази мания е доживот. Всеки, който дойде да си направи нещо дребно, после винаги се връща за още татуировки“, споделя мацката пред вестника, която е инжектирала мастило по кожата на футболисти, рапъри, танцьори, диджеи.

Nai tatuiranata bulgarka

Твоят коментар

Be the first to comment on "Най-татуираната българка лъсна ЧИСТО ГОЛА"

Какво мислите?