Home » ЗОДИИ » Най-токсичните връзки: 6-те несъвместими зодиакални двойки. Резултатът е катастрофа
Най-токсичните връзки: 6-те несъвместими зодиакални двойки

Най-токсичните връзки: 6-те несъвместими зодиакални двойки. Резултатът е катастрофа

Някои хора живеят в разбирателство от години, а други са като котка с куче. Това се случва в много случаи поради възпитанието на човек и неговата среда.

Но астролозите обясняват, че звездите също могат да засегнат взаимоотношенията на хората. Много представители на зодиите са просто несъвместими един с друг в ежедневието или в комуникацията.

Има шест двойки знаци на зодиака, чиято връзка най-вероятно ще завърши с провал.

Несъвместими зодиакални знаци, според КОЧ

1. Лъв и Скорпион

Лъв и Скорпион са силни личности. Следователно, съперничеството е възможно в отношенията им, което няма да доведе до нищо добро, докато някой не отстъпи. Но едва ли някой от тях иска да се откаже от мястото на победителя. Тези два знака не признават грешките си, така че раздялата е напълно възможна.

2. Овен и Дева

Овенът и Девата са абсолютни противоположности и на пръв поглед тези две личности се допълват чудесно. Тази двойка е много трудна за разбиране, те често са в конфликт. Само най-силната любов може да поддържа този съюз.

3. Козирог и Близнаци

Козирог е традиционалист, докато близнаците обичат всичко ново и необичайно. Темпераментът на тези знаци е напълно различен. Единият спокоен, другият емоционален, или предпазливост и лекота, издръжливост и гъвкавост – това е съотношението на качествата на двойката Козирог и Близнаци.

4. Рак и Водолей

Рак и Водолеят трудно се срещат помежду си, защото имат напълно различни ценности. Раците обожават семейните традиции. За тях е важен уютен дом, вкусна вечеря и топъл разговор със семейството. Но Водолей не може да стои неподвижно. Те се разхождат с приятели и на различни курсове. Този знак винаги се стреми към нещо ново. Ракът не винаги харесва факта, че Водолеят се опитва да промени начина си на живот.

5. Везни и Риба

Намирането на общ език между Везни и Риби е много трудно. Те изглеждат от различни планети. Докато Везни се управлява от логиката и здравия разум, Рибите слушат своите чувства и интуиция.

6. Телец и Стрелец

Когато се срещат два от най-упоритите знаци на зодиака, те се опитват да се потискат. Те винаги са в дълга връзка и сложни отношения, защото никой не иска да се оттегли. Този съюз носи много проблеми.

Всяко правило има свои собствени изключения. Ето защо не бързайте да се откажете. Докажете на звездите обратното! Може би връзката ви няма да бъде най-гладката, но все пак много щастлива. Всичко зависи от хората. Вие съвместими ли сте с вашата половинка?

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?