Home » БЪЛГАРИЯ » „Направихме го!“ – Валерия изчерви момите с това признание как точно са били интимни с Алек:
Valeriq i Alek bili intimni

„Направихме го!“ – Валерия изчерви момите с това признание как точно са били интимни с Алек:

Ако има такива, които се оплакват, че трети сезон на „Ергенът“ е предвидим и скучен, то това, което предстои да видят тази вечер, ще преобърне коренно мнението им!

А именно, в предстоящия епизод ще разберем, че в предаването е имало публичен с*кс за сефте! Такова нещо не бяхме виждали досега, но ето, че Алек Младенов сложи в малкото си джобче и Виктор Стоянов, и Евгени Генчев.

След като чу от няколко моми, че са влюбени в него, самият той повтори това на още няколко и олигави почти всички, Ергенът реши да действа. И…

направи първия с*кс с най-младата участничка Валерия Дакова. Моделката буквално взриви имението и не остави камък връз камък след признанието си, че е била интимна с Алек в морето.

Сами ще видим цялата картинка утре, както и реакцията на побеснелите (и с право) останали момичета, които ще се нахвърлят върху нищо неподозиращия Младенов. Горда от постигнатото, Валерия ще им разкаже надълго и нашироко какво точно са правили със синеочкото, как той я е целувал до несвяст, как такъв нежен и страстен мъж не е виждала досега и как той е… проникнал в нея.

„Проникна в теб?! Това ли казваш?!“ – изумена пита Криси, а Валерия я поглежда право в очите и най-нагло отвръща: „Е и?! И какво ако е така?!“… Тук вече бомбата избухва и става земетресение на ента степен.

А любимката и досегашна фаворитка Магдалена Томова не спира да повтаря колко е обидена. Не ядосана, а адски обидена… Такава сага и в латино сериите няма.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?