Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Направи си вазектомия, за да не става баща, но сбъдна мечтата на 650 деца и влезе в рекордите на Гинес – историята на Джон Сина
Направи си вазектомия за да не става баща но сбъдна мечтата на 650 деца и влезе в рекордите на Гинес - историята на Джон Сина

Направи си вазектомия, за да не става баща, но сбъдна мечтата на 650 деца и влезе в рекордите на Гинес – историята на Джон Сина

Феновете са свикнали да свързват бившият кечист и настоящ актьор от вселената на DC Джон Сина с внушителните мускули, харизмата на екрана, както и със страхотното му чувство за хумор и самоирония. Но актьорът е влязъл в Книгата за рекорди на Гинес благодарение на голямото си и добро сърце.

В следващите редове, от Ко4 ще ви разкажем как Сина намери достатъчно сили в себе си, за да направи щастливи стотици деца по света.

Джон е роден и израснал в малък град в Масачузетс. Трудно е за вярване, но той е бил тормозен, когато е бил дете. „Като бях малък – на 11, 12 години – бях силно подиграван и тормозен заради избора си на облекло и заради музиката, която слушах. И бях наистина доста слаботелесен”.

Горе-долу по същото време бъдещата звезда на WWE започва да тренира с тежести. В резултат на това на 17-годишна възраст той вече тежи близо 100 кг. С тази умопомрачителна физическа форма той влиза в колеж, където играе футбол и дори става капитан на отбора.

Светът на борбата е част от живота на Джон от малък. Това е така, защото неговият баща работи като водещ на мачове по бокс, професионална борба и смесени бойни изкуства, като представя състезателите на публиката. След като завършва колеж, той отива в Калифорния с 500 долара в джоба си. По пътя си към славата и признанието на Сина се налага да спи в колата си и да работи като чистач на тоалетни и шофьор на лимузина.

Както знаем обаче, съдбата му се усмихва и той успява да стане част от основния отбор на WWE. Той печели 25 шампионата по кеч и нещо още по-ценно – любовта и признанието на публиката. И както се развиха Скалата и Батиста, следващата стъпка за Джон съвсем логично е Холивуд.

Актьорската кариера на Сина започва благодарение на WWE. Самият той не мечтае да стане филмова звезда, но компанията вижда шанс да се развие и да спечели нова аудитория чрез изявите му в киното. Така излиза филмът „Пехотинецът“, последван от няколко подобни екшъна.

Истинският успех на Сина като актьор обаче идва в комедийния жанр. Оказа се, че кечистът има вроден талант да разсмива хората и да се смее на себе си. Малката му роля в „Тотал щета“ с Ейми Шумър става толкова голям хит, че Джон продължава да работи в тази посока. След излизането на „Отрядът самоубийци“, където Сина играе героят Peacemaker, той получи собствена спин-оф серия.

Джон Сина е женен за художника и инженер Шей Шариатзаде. А преди това той излиза със своята колежка по борба Ники Бела. Той дори предлага брак на Бела, но не иска да има деца и затова двамата се разделят. Наскоро Джон сподели, че миналата година се е подложил на вазектомия. Причината е, че той не иска да става баща.

„Мисля, че само защото може да си добър в нещо, за мен не е достатъчно сериозна причина да го направиш.“, обяснява решението си той.

Фактът, че Сина не иска да има свои, не означава, че не харесва децата. Всъщност е точно обратното. От 20 години Джон работи с фондацията Make-A-Wish – благотворителна организация, която помага да се изпълнят желанията на тежко болни деца на възраст между 2 и 18 години.

Сред най-популярните желания на децата са пътувания със семействата им, билети за Дисниленд и среща със звезда. Тук се включват хора като Джон. „Ако някога имат нужда от мен за това, няма значение какво правя, ще го зарежа и ще се включа, защото смятам, че това е най-готиното нещо.“

Сина дори поставя голям рекорд и стига до Книгата за световните рекорди на Гинес. В 42-годишната история на Make-A-Wish никой не е изпълнил повече от 400 желания. А Джон вдига неимоверно летвата. Към днешна дата той е сбъднал повече от 650 желания. И не изглежда да има намерение да спира.

Така той става най-търсената звезда на благотворителната фондация. Може би децата протягат ръка към него, защото усещат, че той все още носи детето в себе си и продължава да живее и обича хората по детски.

Срещите с децата винаги протичат в атмосфера на любов и радост. Следвайки традицията, Сина носи един от своите шампионски колани (а той има повече от 13), за да го пробват малчуганите. Джон казва, че иска да покаже на света, че истинските шампиони са именно тези деца.

Източник: Дама

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?