Горещи новини

„Направо те убивам”, написал Георги на обезобразеното момиче, преди да го реже (На живо)

„Направо те убивам” написал Георги на обезобразеното момиче преди да го реже (На живо)

Прокуратурата дава специална пресконференция по случая с обезобразеното момиче в Стара Загора и повторното арестуване на насилника тази сутрин.

Заканите с убийство са отправени два дни преди упражненото насилие. Това е станало чрез интернет приложение. На 24 юни обвиняемият е изпратил съобщение с текст „Направо те убивам”. На 25 юни съобщението гласяло „Ще ти закача главата”. На следващия ден е извършено насилието. Това обявиха от прокуратурата по време на брифинга.

Районен прокурор заяви Таня Димитрова, че ще се положат максимални усилия за събиране на доказателства и налагането на справедливо наказание на обвинения.

„На 26 юни около 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с множество порезни рани и обилно кръвотечение. Момичето било настанено в болница без опасност за живота“, обясни старши комисар Христов.

Тази сутрин беше арестуван мъжът, нападнал и обезобразил с макетен нож младото момиче от Стара Загора. Той е задържан за 72 часа, заради заплахи за убийство. Огромна вълна от възмущение предизвика фактът, че извършителят е на свобода и зверството е определено като лека телесна повреда. Момичето е с 400 шева и счупен нос. Последствията от деянието първоначално са окачествени като средна, а след това – като лека телесна повреда, а Георги Николаев беше пуснат на свобода.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Направо те убивам”, написал Георги на обезобразеното момиче, преди да го реже (На живо)"

Какво мислите?