Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Народът и Бог ще съдят алчните политици!
Народът и Бог ще съдят алчните политици!

Народът и Бог ще съдят алчните политици!

Развълнува ме зрителка на тв предаването „Делници“ – мъдра и смела народна жена, която се обръща към Б. Б. с думите: „Бойко, ти мъж ли си?

Ако си истински мъж, сам се откажи от имунитета!“. След това се обръща към адвоката М. Менков с въпрос – укор, как заспива с тази съвест, изкарала падишаха чист като сълза?

Всеки изминал ден ни убеждава, че България и народът ѝ са не на дъното, а вече под това дъно! И се чудя всичко случващо се, разкрито, видяно и чуто не е ли предостатъчно да ни събуди, да ни отвори очите и най-после да ни стресне?

С ужас и отвращение разбираме, че днес да „работят за благото на народа си“ сме изпратили най-безсрамните, жестоките, алчните и най- отмъстителните? Защо, кое ни пречи да мислим трезво и в правилна посока? Тежко ни и горко с толкова „бащи“: Румен Радев – „бащата на хаоса в България“, Б. Б. – бащата на лъжата“ (Калоян Методиев)… Токсичният баща на лъжата „научи“ всички около себе си да лъжат нагло! Той ги докосва, прегръща, „овъртолва“, потапя ги и после ги „изгаря“! А те с безгръбначието и слугинажа си се унижават до безпаметност!

Питат Деница Сачева не се ли срамува да лъже и ѝ припомнят казаното през 2013 г.: „ГЕРБ са рекетьорска формация, група за натиск, за сплашване, за кражба на бизнеси“. Така да се самоунижаваш и толкова ниско да падаш е непростимо! Костадинов пък с всичко показва как не трябва да се общува в най-висшата и важна институция – НС!…

30 години българските управници (без изключение) работеха „усърдно“ за трайното насаждане на кражбата, лъжата, задкулисието, измамата, алчността и подлостта и налагането им като норма на поведение и съществуване.

Докога всичко и всички пречещи на тези безобразници ще бъдат обричани и прежалвани? Толкова години властвате и не успяхте да разберете, че най-желаният от народа ви и най-правилният път за вас е пътят на почтеността?

Това е единственият път, по който няма да грешиш и да се загубиш! Но не би, всички вие вкупом следвахте порочния път на алчността, лакомията, ненаситата, омразата и отмъщението! Нищо не ви промени и днес една жена от народа ви каза, че не сте недосегаеми, че рано или късно ще ви съдят и народът, и Бог!

И дано, дано този съд дойде час по-скоро, за да си отдъхне най-после цял народ!

Валерия Стефанова, Лондон

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?