Настъпва ВЪЛШЕБНА нощ на 16 срещу 17 юли! Ето как Луната ще изпълни най-съкровените ви желания:

Vulshebna nosht na 16-ti sreshtu 17-ti uili

Сега и до 21 юли Луната ще продължи да расте. Но малко преди Пълнолунието ще  настъпи знакова нощ – в нощта на 16 срещу 17 юли ще отбележим  средата на лятото.

В този момент (образно казано) от начaлото до края на лятото ще е изминала точно половината.

И тъй като тази нощ също попада в периода на растящата Луна, би било просто глупаво да не се използва толкова мощно енергийно време.

Като цяло фазите на луната със сигурност ни влияят много и да отричаме това е глупаво и нелогично. Тези, които твърдят обратното, не вземат под внимание, че Луната влияе дори на световните океани – надявам се, че всички са чували за приливите и отливите – и вие и аз сме 80 процента вода, странно е да се предположи, че Луната влияе на цялата вода в света, но не и тази вътре в теб.

Просто го чувстваме по различен начин. Настроението ни се променя, може да има колебания и внезапни емоционални моменти. Може да се държим нелогично и странно. Но ако останете наясно, тогава всичко това не е толкова страшно. Просто погледнете себе си и ситуацията сякаш отстрани и помислете дали това наистина си струва нервите ми? Или може би е по-добре да приемете всичко такова, каквото е и да не се тревожите за дреболии?

котка лунно небе

Снимка: dzen.ru

Как точно Луната влияе на нашите дела и защо точно тези ритуали, за които ще говоря по-долу, трябва да се правят през този период?

Ако на намаляваща луна всичко намалява, свива се, изчезва, то на нарастващата луна всичко расте, увеличава се, прелива. Следователно, на намаляваща луна ние започваме диета, почистваме и се отърваваме от всичко ненужно – лоши навици, болести, хора, неща, килограми – а на растяща, напротив, растем – полезни навици, пари, коса, кариера.

Да кажем веднага – всички тези техники и ритуали ще работят във всеки ден от растящата луна, но именно 16 и 17 юли имат допълнителната енергия на лятото, което означава, че именно на тези дати всичко ще бъде по-ефективно, вашите желания и планове ще получат допълнителен тласък.

1. ПРИВЛИЧАНЕ НА ПАРИ

привличане пари

Снимка: dzen.ru

За да направите това, ще ви трябва красив плик (можете да го купите или да го направите сами от червена кадифена хартия) и банкнота. Колкото по-„едра“ е, толкова по-добре, но като цяло може да използвате всяка банкнота, която имате под ръка.

През нощта, когато Луната се вижда ясно, излизаме навън или на балкона, ако Луната се вижда от балкона. Показваме банкнотата на Луната от всички страни и казваме „Нарастваща Луна, дай ми още такива банкноти!“ Повтаряме 3 пъти, след което поставяме „заредената“ банкнота в нашия плик и или я поставяме на уединено място, или, ако имаме нужда от презареждане постоянно, я носим със себе си. Така заредената енергийно банкнота ще привлече пари към себе си, а на вас остава само да се насладите на резултатите.

2. ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ

лунен талисман

Снимка: dzen.ru

Подходящ както за необвързаните и търсещи партньор, така и за тези, които са в двойка, но искат да внесат огън, чувства и емоции в съществуващата си връзка.

Вземете всеки предмет, който ще използвате често. Може да е чаша, химикалка или най-простото нещо – всяка украса, например пръстен или верижка.

Поставяте това нещо на прозореца под лунната светлина през нощта и казвате „Майко Луна, помогни, донеси ми любов, защити чувствата ни“, повторете 3 пъти и си легнете.

На сутринта вземете заредения предмет от прозореца, мислено благодарете на Луната за помощта и използвайте този предмет спокойно и постоянно. Когато се зареди, той ще привлече към вас това, което сте поискали.

3. ПРИВЛИЧАНЕ НА КЪСМЕТ

привличане късмет

Снимка: dzen.ru

Купуваме пакет дафинов лист. Избираме от него цели и неповредени листа. Не вършат работа счупени или смачкани. Имаме нужда от 7 красиви цели дафинови листа.

Поставяме ги на прозореца през нощта под лунна светлина, за да се заредят, молейки луната за късмет.

На следващата сутрин вземаме листата от прозореца и ги поставяме във формата на цвете под изтривалката. Би било по-добре отвън, но ако има проблеми с това – например чистачката чисти входа и постоянно пипа всички изтривалки – тогава отвътре на апартамента.

Листата трябва да лежат там до следващото новолуние, след което ги изхвърляме и зареждаме нови.

4. ПРИВЛИЧАНЕ НА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

ритуал вода

Снимка: dzen.ru

Вземете чаша вода и налейте чиста вода в нея. Вземаме чашата в ръце и заставаме под лунната светлина. Ако можете да видите Луната от прозореца, тогава можете да го направите у дома; ако не можете, препоръчваме да излезете навън, така зарядът ще бъде много по-мощен.

Заставаме под лунната светлина, държим чашата с две ръце отстрани и казваме 3 пъти „Майко Луна, излекувай ме, дай ми здраве, отстрани болестта“. След това вземаме чашата вкъщи и я поставяме на перваза на прозореца за цяла нощ. Пием тази вода сутрин, така че заредената вода да настрои всички клетки на тялото ви за лечение и възстановяване.

Ако искането ви е красота, тогава правите същото, само поискайте красота и на следващата сутрин не пиете вода, а измийте лицето си с нея.

Отделно бихме искали да отбележим, че всички тези ритуали няма да направят нищо конкретно за вас, но те ще помогнат да настроите вашите енергийни потоци, за да изпълните вашите желания, да натрупате енергия и да насърчавате, укрепвате всички енергии, насочени към изпълнение на вашите желания.

Просто го направете – и всичко определено ще се сбъдне.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Настъпва ВЪЛШЕБНА нощ на 16 срещу 17 юли! Ето как Луната ще изпълни най-съкровените ви желания:"

Какво мислите?