Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Наталия Гуркова свали брачната халка
Наталия Гуркова свали брачната халка

Наталия Гуркова свали брачната халка

Наталия Гуркова вече не носи брачната си халка, разбра ko4.

Вдовицата на убития преди няколко месеца Джордже Михалевич е прибрала скъпия си пръстен на сигурно място при другите си накити – в сейф. „Мис България 1998” преценила, че така по-лесно ще забрави мъката си и това, че е вдовица. Иначе при всяко поглеждане на халката се сещала за покойния си любим.

„Едва ли веднага ще мога да се влюбя отново, но след известно време мисля, че ще срещна човек с когото да прекарам остатъка от живота и си и който да приеме децата ми като свои”, заявявала пред приятелките си Гуркова. В момента тя е отдадена на работата си – водеща на предаване, което се излъчва онлайн, а бившата й свекърва не спира да я подкрепя и да публикува клипчетата на шоуто, за да се гледа от повече хора.

Ето какво сподели Наталия Гуркова:

Славата е изпитание, не е за всеки.  Tрябва да можеш да я носиш. В България негативите са повече от позитивите. Прекалено рано се сблъсках с нея, когато все още не знаех какво ще ме очаква.

Това коментира пред bTV Мис България 1998 Наталия Гуркова

Тя сподели, че е решила да направи свое предаване, защото обича да излиза от зоната си на комфорт, а и според нея публиката се нуждае от духовното, а не от жълти истории. В предаването си Наталия разговаря с успели у нас и зад граница личности.

През годините е имала много и различни учители, но най-големият й учител е самият живот. Успяла е да намира златната среда. Понякога е импулсивна, казва, че е много свободолюбива, но с времето се е научила на търпение. Води битка с егото си, като напоследък все повече го побеждава.

Наталия сподели, че не би се примирила с насилието, предателството и пошлостта.

Семейството, приятелите и близките й са това, което я крепи.

Според нея всеки сам изгражда кармата си, с действията и бездействията си. Няма предопределени неща.

И болката, и страданието изграждат една личност, но най-вече любовта я изгражда, защото в нея има всичко, каза още Мис България 1998.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?