На двойка, която не можеше да има деца с години, им се раждат 5 бебета наведнъж: „Бог се оказа щедър“

На двойка която не можеше да има деца с години им се раждат 5 бебета наведнъж: „Бог се оказа щедър“

Те чакат години, за да бъдат наречени „мама“ и „татко“, но тази двойка не подозира, че ще дойде в хор от пет гласа. Сега семейство Фрийлс живее като щастливо седемчленно семейство.

Греъм и Стефани Фрийлс били щастливо женени и нетърпеливи да създадат собствено семейство. И все пак, след 5 години проблеми с плодовитостта, те знаели, че трябва да обмислят възможностите си неконвенционалното зачеване.

Пет години след като двойката започва да прави опити за бебе, те избират вътрематочна инсеминация, за да се опитат да забременеят. Те не знаели колко добре ще работи методът за зачеване и какво им предстои.

Сега семейство Фрийлс живеят щастливо с децата си и са благодарни, че въпреки че нещата не се развили по план, те имат своите деца и тяхното малко семейство е пълно.

Колко деца имат Греъм и Стефани?

Стефани била във възторг, след като в края на декември миналата година разбрала, че е бременна. Тя най-накрая щяла да създаде голямото семейство, за което е мечтала повече от 5 години. Тя обаче никога не е предполагала какво ще се случи след това.

Няколко седмици след като научила, че е бременна, Стефани и съпругът й Греъм открили, че не е едно бебе, а цели пет. Това променило всички планове на двойката за бъдещето.

Тогава те живеели при родителите на Стефани и в началото на декември им казали, че се местят през новата година и са сключили договор за наем на апартамент. Когато обаче разбрали за бебетата, Стефани се обадила на хазяина си и казала:

„Мисля, че ще имаме много деца и не мисля, че този апартамент вече ще ни върши работа.“

През март тази година семейство Фрийлс се преместили временно във Финикс, за да могат Стефани и петзнаците да бъдат обгрижвани от най-добрите лекари, с които разполагат по това време. Когато бебетата се родили, Греъм сподели историята на раждането им във Facebook.

Греъм разкри, че бебетата са пристигнали на 3 юни, след като са отишли в болницата, тъй като Стефани е изпитвала болки в гърба в 27-ма седмица и два дни от бременността. Когато пристигнали, те открили, че ще трябва да се направи спешно цезарово сечение, за да роди бебетата си здрави.

Час след началото на операцията, на 4 юни, и петте бебета се появили на бял свят. Те били относително здрави, но трябвало да бъдат в кувьоз няколко седмици и да получат специализирана медицинска помощ, преди да могат да се приберат у дома. За раждането им Стефани сподели:

„Бог целенасочено ни е поверил тези пет скъпоценни бебета.“

Бебетата бяха в болницата няколко седмици, преди на Стефани и Греъм да им бъде позволено да ги вземат у дома, но през това време те получиха много молитви и добри пожелания от приятели и семейство.

Какво се случи, когато бебетата се прибраха?

11 седмици след раждането на петзнаците, Стефани и Греъм най-накрая получиха разрешение да вземат своите четири дъщери и сина си у дома. Семейство Фрийл кръстиха своите деца Аделин, Елиана, Линеа, Фишър и Харпър.

Фишър, единственият син на двойката, бил последното дете, на което било позволено да се прибере у дома и да завърши семейството. Семейство Фрийлс изразиха благодарност към Бог и към онези, които се молеха за техните бебета през трудните първи дни от живота им.

Близнаците са разнояйчни, което означава, че семейство Фрийл могат бързо да различат децата си, тъй като те отново живеят с родителите на Стефани, които са допълнителен набор от ръце, когато Стефани и Греъм имат нужда от това.

Семейство Фрийлс също изразиха огромната си благодарност към медицинските сестри и лекарите, които им помогнали, когато се родили бебетата им и в дните преди раждането им. Греъм сподели:

„Те наистина са невероятни хора и полагат толкова много усилия, за да се грижат не само за нашите бебета, но и за всяко едно бебе, с което работят. Те правят невероятни неща.“

В публикацията си във Facebook след раждането на петзнаците, Греъм благодари на всички, които са били до тях и каза, че чувства, че Бог им е дал децата с причина и те ще направят всичко възможно за тях, разсъждавайки: „Бог се оказа щедър. “

Твоят коментар

Be the first to comment on "На двойка, която не можеше да има деца с години, им се раждат 5 бебета наведнъж: „Бог се оказа щедър“"

Какво мислите?