Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » На кой пръст обичате да носите пръстените? Ето скритите желания, които имате и тайните съобщения, които изпращате
На кой пръст обичате да носите пръстените? Ето скритите желания които имате и тайните съобщения които изпращате

На кой пръст обичате да носите пръстените? Ето скритите желания, които имате и тайните съобщения, които изпращате

В народа ни битува поверието, че пръстените разкриват характера на човека, но и изпращат определени послания в зависимост от това на кой пръст се носят.

Ако носите няколко пръстена, на различни пръсти, вие сте комбинация от всички тези качества.

На палеца

Палецът се свързва с богатството. Смята се, че носейки пръстен на палеца, човек изпраща посланието, че е силен и склонен да придобива пари.

На показалеца

Хората, които носят пръстен на този пръст, са традиционалисти. Тъй като показалецът е най-забележимият от всички пръсти, хората, които носят пръстен на него, искат да бъдат забелязани.

На средния пръст

Носенето на пръстен на този пръст показва, че се чувствате добре в кожата си и че сте доволни от живота си. На този пръст обикновено се носят големи пръстени, което символизира, че човекът е склонен да следва тенденциите.

жена пръстени

На безименния пръст

На този пръст се носят брачни и годежни пръстени. Символизира красотата, щастието и любовта. Хората, които носят пръстени на този пръст и не са сгодени или женени, изпращат посланието, че са щастливи и искат да се наслаждават на живота.

На малкия пръст

Носейки пръстен на малкия пръст, вие показвате, че сте верни на себе си и на принципите си. Жените изпращат посланието, че са независими и не се нуждаят от мъж, за да бъдат щастливи.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?