Home » КЛЮКАРНИК » На фона на скандалите с правителствените имоти: И Васко Кеца с апартаментгейт
Васко Кеца с апартаментгейт

На фона на скандалите с правителствените имоти: И Васко Кеца с апартаментгейт

Васил Найденов действа с размах и организира свой апартаментгейт, на фона на скандалите с правителствените имоти.

Култовият певец е закупил и втория апартамент на етажа, на който живее на столичния булевард „Витоша” и вече се шири в луксозен пентхаус в центъра на града, научи HotArena.

Все пак Найденов нито е министър, нито дори шеф на комисия, така че никой не го разследва как се е сдобил с луксозното жилище. Освен това музикантът вероятно е придобил имота на пазарна цена, а не в резултат на тарикатски схеми от приятели.

Понеже от години настоящият апартамент на Найденов му е тесен, той хвърли поглед и към съседния имот на етажа. Музикантът неведнъж е споделял, че сценичният му гардероб е огромен и по тази причина му се налага да си потърси спешно допълнително място за съхранението му, пише „България днес”.

Не може цял един живот да се побере в един апартамент, бил той и на „Витошка”. Трябва да са поне минимум два!

Щастливият новодомец преди дни бе забелязан в новото жилище, където очевидно правеше някои подобрения на имота. Найденов садеше цветя по саксиите, та балкона, а градинарството отдавна му е хоби.

Музикантът неведнъж е бил заснеман докато трепери над любимите си саксии с цветя и ги обгрижва. Той се грижи за тях, полива ги, плеви ги, а сега ги и тори, за да може през лятото да цъфтят като луди.

Това не е единственият проект на Кеца, на който тепърва му предстои ремонт на новото жилище. Мнозина отсега съчувстват на съседите, които вероятно ще трябва да изтърпят шума от мащабните разширения.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?