Home » СВЯТ » „На 20-ия ден от Телец Слънцето ще разтърси Земята и ще падне мрак“: най-зловещото предсказание на Нострадамус за 2024 г.
„На 20-ия ден от Телец Слънцето ще разтърси Земята и ще падне мрак“: най-зловещото предсказание на Нострадамус за 2024 г.

„На 20-ия ден от Телец Слънцето ще разтърси Земята и ще падне мрак“: най-зловещото предсказание на Нострадамус за 2024 г.

Мишел дьо Нотредам (или Нострадамус ) се нарича един от най-големите предсказатели в цялата история на човечеството. Неговите пророчества, зашифровани в четиристишия, се сбъдват с удивителна точност дори много векове след смъртта му.

Въпреки че в това има малко добро – Мишел не е бил наречен „пророкът на гибелта“ напразно. Думите му обикновено не обещават нищо радостно. И 2024 г. не е изключение.

През тази високосна година, според дешифрираните думи на Нострадамус, светът ще бъде изправен пред много бедствия.

Пророкът предрича климатична криза за 2024 г. „Сухата земя ще стане още по-суха. И ще има големи наводнения“, пише Мишел дьо Нотредам. В допълнение към това той предупреждава: „Вълната от чума ще причини тежък глад.“

Едно от четиристишията му разглежда военна конфронтация между Съединените щати и Китай, която ще започне и ще ескалира през 2024 г.: „Битка и морска битка. Червеният противник ще пребледнее от страх / внасяйки ужас във великия океан.“

Друго пророчество за 2024 гласи, че „Кралят на островите“ ще бъде „изгонен със сила“ от човек „ без знака на цар.“ Изглежда, че става дума за Чарлз III, чиито дни на престола са на практика преброени. Но за това кой ще го свали или смени, версиите са различни. Първият кандидат, който идва на ум, е Хари, който няма права на наследство.

Нострадамус говори и за „римлянинът“, който ще замени 86-годишния папа Франциск.

Изследователите наричат ​​следните думи най-важното и мистериозно пророчество: „На двадесетия ден от Телец слънцето ще разтърси земята / Голям претъпкан театър ще се срути / Въздухът, небето и земята ще потъмнеят и ще станат мъгливи.

Някои виждат това като природно бедствие с безпрецедентна сила. Какво ще бъде – огромно земетресение или цунами, което ще отнеме хиляди животи?

Други говорят за ужасна слънчева активност, която ще застраши самото съществуване на съвременната цивилизация. Между другото, съвременните учени също говорят за слънчеви бури, каквито още не сме виждали, предупреждавайки хората.

Други пък свързват репликите от това четиристишие с възможността за ядрена експлозия. Според дешифраторите това се подсказва и от следните думи: „Четиридесет години дъгата няма да се появи / Четиридесет години ще се вижда всеки ден.“ Освен това Нострадамус предрича началото на Третата световна война 79 години след края на Втората – дори ученик може да направи сметката.

Изследователите са съгласни, че този ден ще настъпи през май 2024 г.

Единственото нещо, което вдъхва оптимизъм е, че предсказанията на Нострадамус са доста неясни и може да означават нещо съвсем различно от това, което казват историци и езотерици. Освен това четиристишията му обхващат периода до 3797 г. – и можем да се утешим с факта, че поне до този момент човечеството ще оцелее, въпреки всички трудности и конфликти.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?