Home » KO4 STORY » На 21 юни Вселената има силата да сбъдне най-съкровеното ви желание – ето как да си пожелаете правилно:
На 21 юни Вселената има силата да сбъдне най-съкровеното ви желание - ето как да си пожелаете правилно:

На 21 юни Вселената има силата да сбъдне най-съкровеното ви желание – ето как да си пожелаете правилно:

На 21 юни 2023 г., след като сте си пожелали да си купите апартамент, можете да очаквате желанието ви да се изпълни скоро, защото идва лятното слънцестоене, а то е надарено със специална магия на Слънцето.

Следователно всички текущи обреди и ритуали могат да засилят ефекта си в този особен ден.

Как да си пожелаем правилно желание на 21 юни

Биоенергетиците смятат 21 юни за един от четирите силни енергийни дни в годината. Освен това през този период се натрупва енергия, която е отговорна за материализирането на всякакви желания. Това означава, че Вселената е в състояние да чуе и изпълни всичко, което се иска от нея. Основното е, че това желание не вреди на други хора и да бъдете искрени.

Ако правилно формулирате и произнесете желанието си, тогава Вселената ще го изпълни през следващата година. Но преди да го направите, трябва да помислите дали това съобщение може да промени живота на самия човек и неговите близки. В крайна сметка, когато механизмът бъде пуснат от Висшите сили, няма да има връщане назад.

Слънце енергия

Как да си пожелаете желание, така че да се сбъдне:

  • можете да помолите Вселената само за себе си, а не за други хора;
  • необходимо е ритуалът да се извърши +само в добро настроение, с добри помисли;
  • не трябва да желаете това, което принадлежи на друг човек – Вселената няма да изпълни такава молба;
  • трябва правилно да формулирате желанието си, да не използвате частица „не“, да зададете конкретни времеви рамки и ясно да изразите желанието си до най-малкия детайл, например: „Искам да купя апартамент в София в средата на август“;
  • специалистите съветват да напишете желание с червен химикал върху жълт лист – това са цветовете на Слънцето и огъня. Такъв допълнителен енергиен тласък ще помогне на вашата мечта да се сбъдне по-бързо. Например: „Искам да купя 2-стаен апартамент в Лозенец до Семинарията в средата на август.“

Езотериците съветват не само да помолите Вселената да изпълни мечтата ви, но и да направите карта с желания. Вярно е, че върху нея можете да поставите не само мечтата за закупуване на апартамент, но и други ваши желания.

Какви ритуали все още могат да се извършват на 21 юни

Биоенергетиците са сигурни, че Денят на лятното слънцестоене, 21 юни, е надарен с магически свойства. Затова през този период се извършват много различни ритуали. Факт е, че магическите ритуали са наситени със слънчева енергия, което прави възможно значително засилване на техния ефект.

В стари времена самотните момичета рано сутринта беряли диви цветя и билки. Плетейки венец, те мислели за годеника и за проспериращ семеен живот. След това трябваше да сложат венеца на главата си и да ходят с него цял ден.

венец Слънцестоене

Може да се направи и друг ритуал за изпълнение на желание:

Пожелайте си нещо. Запалете огън и хвърлете в пламъка му нещо ненужно (може да е стар портфейл или дрехи). Хвърляйки нещото в огъня, трябва да кажете „Платено“ – това е откуп за искането за изпълнение на желание.

Можете да проведете ритуал за привличане на паричен поток в къщата:

Рано сутринта, под прага (или отвора) на входната врата, трябва да поставите малко нещо, което сте носили в портфейла си. След известно време финансовата ситуация ще се промени значително към по-добро.

За да направите промени в живота си, трябва да проведете ритуал в нощта на 21 срещу 22 юни:

Колкото е възможно повече неща в къщата трябва да бъдат обърнати с главата надолу. В същото време трябва да мислите, че като се събудите сутрин, ще започне нов етап от живота.

Но в крайна сметка изпълнението на което и да е желание зависи от самия човек и най-вече – енергията, с която пожелава.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?