Home » СВЯТ » Небахат Чехре изумителна на 75: Турската звезда разкри тайната си!
Небахат Чехре изумителна на 75

Небахат Чехре изумителна на 75: Турската звезда разкри тайната си!

Небахат Чехре на 75 е невероятна, видя ko4.

Турската звезда Небахат Чехре не изглежда на годините, на които е. Тя е една от звезите не само в Турция, но и по света.

Милиони зрители не спират да се възхищават на една от най.-известните и тачени актриси в Турция. 75-годишната дама е давана за пример от различни диетолози заради начина, по който изглежда.

Небахат Чехре не крие, а многократно пред медиите е споделяла каква е „тайната” за нейния перфектен външен вид.

И отново шокира феновете си, като разкри формулата си за „вечната си младост”.

По казаното от 75-годишната топ актриса от съседна Турция уникалния си външен вид тя държи на няколко прости правила. Които обаче тя следва през целия си живот.

Звездата твърди, че не се грижи за кожата си и не посещава салоните за красота, нито се е подлагала на разкрасителни процедури. Само че два пъти в седмицата ходи на хамам и си прави пилинг.

Хамамът, познат на български и като турска баня, е близкоизточният вариант на парната баня, който образно може да се определи като мокър вариант на сауната.

В редица мюсюлмански страни и общности днес все още се използват хамами. Навлезли в Западна Европа в средата на 19 век, понастоящем те отново са обект на интерес.

Освен това Небахат Чехре от години пие чаша топла вода с лимон, четиридесет минути преди закуска.

Дори в едно от интервютата турската актриса твърди, че дори редовните посещения в салоните за красота няма да те спасят,  ако имаш лоши гени.

А хубавата кожа остава задълго млада, дори без постоянна външна намеса.

Голяма част от почитателите й останаха изумени от нейните признания. Защото те са подозирали, че този перфектен външен вид звездата дължи именно на салоните за красота и много скъпата козметика.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?