Home » KO4 STORY » Невиждано: Целият свят е шокиран от това нещо, което направи тази бременна жена!
Невиждано Целият свят е шокиран от това нещо, което направи тази бременна жена!

Невиждано: Целият свят е шокиран от това нещо, което направи тази бременна жена!

По света се случват много странни истории и ви оставят понякога в почуда. Например, всички знаем, че появата на дете е истинско чудо, а много хора остават само с тази мечта да си имат свое. Все още обаче има голям брой хора, които имат предпочитания за пола на детето си – дали то ще е момче или момиче, а това от своя страна в някои случаи води до истинска лична трагедия.

От ko4 ще ви разкажем една покъртителна история за една дама, която научи, че е бременна, а след това последва нещо шокиращо. 

Приятелят й се обърна към потребителите в интернет за помощ, защото вече се чувства безсилен и е в безизходица.

Когато двамата се запознали и по времето, в което излизали, приятелката му често споделяла, че иска да има момиченце и даже се шегувала, като казва, че, ако е бременна с момче, директно ще направи аборт. Дори и след сватбата им мъжът не придавал особено внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, жената със сигурност ще промени отношението си.

Е, времето дойде – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, за да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче. Когато чула новината обаче, младата дама избухнала гневно и се разкрещяла, че не иска да гледа такова изчадие.

Невиждано: Целият свят е шокиран от това нещо, което направи тази бременна жена!

„Тогава осъзнах, че всичките ни разговори през годините за това не са били шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, признава Реддитор.

Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а младият мъж продължил да намира поведението на съпругата си за странно. Момичето не желало да говори за деца и всеки път, щом подемал темата, че ще си имат момченце, приятелката му просто започвала да плаче. Понякога дори си позволявала да го обижда и пъти от дома им.

Много хора в интернет се обединиха в подкрепа на мъжа. Доста потребите на социалните мрежи изказаха различни хипотези за поведението на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е истинска благословия и е грях да се разстроиш, защото не е от пола, който ти се иска.

Двама души решиха да дадат съвети на мъжът, който се чувства в безизходица.

Невиждано: Целият свят е шокиран от това нещо, което направи тази бременна жена!

Една анонимна дама изказва мнението, че приятелката на Реддитор минава през пренателна депресия. Тя го съветва постоянно да помага на жена си и да я подкрепя максимално. Според нея проблемът е в това, че тя се чувства стресирана, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да контролира. Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й отново е в ритъм, психическото й състояние ще се нормализира.

Друг потребител в мрежата споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, споделя Реддитор.

А за вас полът на бебето би има имал такова огромно значение?/jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?