Home » КЛЮКАРНИК » Ненчо Балабанов изненада всички със страхотна новина!
Ненчо Балабанов изненада всички със страхотна новина!

Ненчо Балабанов изненада всички със страхотна новина!

Ненчо Балабанов изненада всички със страхотна новина! Комикът ще стане баща на момиченце през ноември от съпругата си Катрин. „Нямам търпение да гyшна дъщеря си“, споделя актьорът пред „Телеграф“.

3вездната двойка, която се ожени миналата година, ще си има дъщеря.

Това ще бъде второ детенце за Ненчо Балабанов и първо за Карин. Когато красавицата разбрала, че е бременна, решила да поднесе новината на мъжа си по специален начин.

„Бях с отвoрени очи и уста около 10 минути. Изненада ме уникално и беше много емоционално. Запази ресторант да хапнем за вечеря, под предлог, че много й се ходи там, а беше ресторантът, в който бяхме след сключването на брака. Без да Знам, че ме очаква нещо толко уникално“, разказва комикът.

„Когато споделихме и на сина ми, той също много се изненада и зарадва. Много е щастлив от това, което ни предстои, и очаква заедно с нас с нетърпение“, допълни Балабанов.

Двойката още не е избрала име за бебето, но вече са се спрели на няколко варианта. Терминът на Кати е през ноември. На въпроса към Ненчо на какво иска да научи най-много дъщеря си, той отговори така: „На трудолюбие, на любов към всичко, което прави, и на искреност“.

Кати и Ненчо вече са получили първите дарове за рожбата си. „Сестрата на Катрин ни подари невероятно сладко боди! Много е вълнуващо, че е момиченце и чакам с нетърпение да я гушна“, разкри щастливият баща.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?