Home » КЛЮКАРНИК » Неочаквано: Мариана Векилска и Симеон Колев се сдобриха! (Родителите му са бесни: Тази жена е наказание!)
Mariana Vekilska i Simeon

Неочаквано: Мариана Векилска и Симеон Колев се сдобриха! (Родителите му са бесни: Тази жена е наказание!)

Рядко сме виждали семейна драма и раздяла, при които мъжът да понася ситуацията в пъти по-тежко от жена си.

Е, пример за това са Мариана Векилска и Симеон Колев, който до такава степен обичаше водещата, че когато тя го заряза, тръгна на психолог заради паник атаки.

Цели три години отне на Колев да се събере, да стъпи на краката си и да даде шанс на друга жена в любовта.

„Нямах вяра на никого, бях в дупка, бях никой. Щастлив съм, че животът ми протегна ръка и че съдбата ми удари този шамар, за да ме отведе при момичето, което е за мен“, усмихва се днес Колев, радостен от стабилната си връзка.

Той обясни, че с Мариана Векилска са се помирили и в момента имат наистина отлични приятелски отношения. Разбирали се като зрели и умни хора, всичко било наред.

Не така благосклонни към нея обаче са родителите на Симеон, които не понасят водещата за това, което причини на сина им и внука им Момчил. Те не одобрявали Мариана и по време на брака им, защото я смятали за егоистка и твърде своенравна, но след раздялата не искали да чуват за нея.

„Тази жена е наказание, но синът ни не го заслужаваше. За малко да разбие живота му, а това не се прощава“, категорични са хората.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?