Горещи новини

Неподвластна на времето! На 68 години легендата Орнела Мути изглежда зашеметяващо

Неподвластна на времето! На 68 години легендата Орнела Мути изглежда зашеметяващо

Франческа Романа Ривели, която повечето фенове познават като Орнела Мути, е популярна актриса от италианското кино от 70-те и 80-те години, която придоби известност след излизането на филмите „Укротяване на опърничавата“ и „Истории за обикновена лудост“.

Уникалният им дует с Адриано Челентано спечели сърцата на не един зрител и се превърна в класика на световното кино.

Днес италианската хубавица е на 68 години и може да не повярвате, но тя все още изглежда зашеметяващо! Наскоро дори засне фотосесия по бански и изуми почитателите си.

68-годишната звезда напусна актьорството, като посвети цялото си свободно време на семейството си. Последният филм с нейно участие излезе през 2006 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

Знаменитостта се установи във Франция, където има собствен винарски бизнес. Актрисата се занимава и с благотворителност, но не я афишира. Въпреки възрастта си Орнела полага специални грижи за фигурата и тялото си.

Всяка нейна снимка в социалните мрежи радва нейните абонати, защото Орнела, според тях, изглежда страхотно за възрастта си.

„Не зациклям върху числата, осъзнавайки, че сме само гости на тази планета. Но старостта, разбира се, не прави никого щастлив“, признава актрисата в едно от интервютата си.

В една от фотосесиите си 68-годишната филмова звезда реши да си направи горещи снимки само по бански, позирайки на балкона. На фона на Орнела има красиво море, но самата тя изглежда не по-малко красива.

Орнела Мути
Instagram/ornellamuti

Трудно е да се повярва, че тази красавица само след няколко години ще навърши седемдесет. Съдейки по фигурата й, Мути категорично отхвърля остаряването.

Абонатите не можаха да сдържат емоциите си от съблазнителната фотосесия на звездата:

„Орнела, по лична карта би трябвало да сте остаряла“
„Е, как успявате да изглеждате така след 60?“
„Прекрасна актриса и красива жена“
„Винаги ви се възхищавам!“

Твоят коментар

Be the first to comment on "Неподвластна на времето! На 68 години легендата Орнела Мути изглежда зашеметяващо"

Какво мислите?