Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Нешка Робева изригна: Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия
Нешка Робева изригна: Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия

Нешка Робева изригна: Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия

„Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия. Особено когато нашите парламентаристи се гиздят със скъпи часовници или марки, докато народът гладува. Също толкова просташко и престъпно е и носенето на ментета.“

Това сподели пред „България Днес“ Нешка Робева. Коментарът й бе по повод новината, че митнически служители са задържали 8940 дрехи, маратонки и парфюми с лога на защитени търговски марки в района на Видин.

В хода на проверката в товарното помещение на влекач с полуремарке сред обявената стока са открити 12 палета с кашони, съдържащи 8086 дрехи и маратонки, както и 854 парфюма; носещи обозначенията на 40 различни търговски марки.

„Нямам против репликите, естествено, че ако човек има възможност, по-добре да си купува оригинални дрехи и обувки. Преди години и аз съм носила висок клас имитации и не смятам това за нещо лошо. Всеки е свободен да носи каквото си иска и което му е по джоба“, разкри от своя страна пред изданието Джулиана Гани.

Изкусителката разказа, че преди дни се прибрала от Сен Тропе, където се обзавела с маратонки на световен моден диктатор на намалена стойност от 950 ево.

Рапърът Устата е крайно негативен към тези, които носят и продават ментета и според него това е нагъл грабеж на интелектуалния труд на дизайнерите.

„Винаги съм си задавал въпроса как може абсолютно и безнаказано да се продават реплики по централните улици в градовете и дори в моловете. Това е незаконно и престъпно! Абсолютно подкрепям най-строги санкции за копия на популярни марки. Аз самият никога не съм робувал на марките и смятам, че хората, които си купуват ментета, са комплексари“, категорично заяви рапърът.

На марки не робува и Нешка Робева, според която не обвивката, а съдържанието е важно. Майсторката на спорта заяви, че към кражбата на лога и марки се отнася като към престъпление.

„Престъпно е да създаваш и купуваш ментета, но още по-престъпно е да неглижираш това, че хората нямат пари за хляб, докато си купуваш скъпи парцали! Никога не бих дала хиляди левове за чанти. Предпочитам да инвестирам в картина, музика или да даря на някой, който няма – това е много по-добре, отколкото да се кичиш като коледна елха“, заяви Робева.

Източник: hotarena.net

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?