Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Не е за вярване какво се случва в живота на Дебора от „ВИП Брадър“!
какво се случва в живота на Дебора

Не е за вярване какво се случва в живота на Дебора от „ВИП Брадър“!

Фолкпевицата Дебора чака първото си дете. Изпълнителката е в петия месец, а с бъдещия татко се запознала миналата година, научи КОЧ.

Той има собствен бизнес в Германия и Дебора прекарва по-голямата част от времето си там. Тя е на седмото небе от новината за наследник. Още повече, че миналата година за нея бе кошмарна. Звездата открито говореше за паник атаките, които получава. Освен това направи доста запомнящо се за зрителите участие във „ВИП брадър”, което тя свързва само с негативни емоции. За капак – в края на годината бе нападната и пребита пред дома си. Всичко това е зад гърба й и сега Дебора говори за щастливите мигове в живота си.

– Хващам те часове, преди да отлетиш за Германия. Там ли мислиш да родиш първото си дете?

-На този етап още не мога да коментирам, но най-вероятно ще е в България. Аз съм националист и искам нещата да ми се случват тук. Детето и там да бъде родено пак ще си е българче, но ми се иска да родя в някоя от големите болници в София. Вярвам на нашите лекари и се надявам всичко на мине добре догодина.

– Как протича бременността? Имаш ли някакви притеснения?

– Бременността протича повече от перфектно. Чакай да не предизвиквам съдбата, да чукна на дърво. Не съм повръщала досега, не ми е ставало лошо. Все едно не съм бременна, само където имам зверски апетит. Ям страшно много и до този момент съм качила 13 кг.

– Знае ли се вече полът на бебето?

– Момче ще бъде. Аз исках повече момиче, но това не е най-важното. Нека е живо и здраво, другото е без значение. Бащата пък е на седмото небе от новината, че ще е момче. (смее е.)

– След качените 13 кг досега имаш ли притеснения, че няма да можеш бързо да си върнеш предишната фигура?

– Не, нямам никакви притеснения. Тепърва започвам да качвам килограми сега, тъй като след петия месец рязко надебеляваш. Предполагам, че ще кача още 13 кг най-малко… Нямам притеснения и въобще не го мисля. В момента за мен е важно детето да бъде здраво, да е нахранено с абсолютно всякакви витамини и минерали. Каквото ми се яде, си хапвам, не се съобразявам с диети. Ям даже хляб, тесто и всякакви неща, от които се дебелее. И то си личи – 13 кг. За 5 месеца не са малко.

– Покрай грижите за бебето да не се откажеш от кариерата си на певица?

– Твърдо съм решила да не се отказвам от кариерата си. Догодина като се роди детето, се надявам да се възстановя за няколко месеца и се завръщам с пълна сила. Това е моята страст и работа, любовта ми към музиката няма как да отшуми. Нямам търпение нещата да се случват по-бързо, бебето да се е родило и отново да съм на музикалната сцена.

– Разкрий ни малко повече за таткото – кой е, с какво се занимава, как се запознахте?

– Таткото е българин, казва се Стоян и има строителен бизнес в Германия. Живее там от 8-9 години. На 35 години е, родом от Асеновград. Познаваме се бегло от доста години, тъй като сме попадали в обща компания няколко пъти. Опитваше се да ми пише във Фейсбук, но аз не му обръщах внимание. Но миналата година отново писа и аз бях в настроение и му отговорих. Така започна всичко – с писане в социалните мрежи.
Преди един месец моят приятел ми подари пицария в Германия. Тя е моя и негова, но аз се занимавам с нея основно. Фирмата е на мое име и е подарък за мен и бебето.

– В Германия или България искаш да живееш в бъдеще? Всъщност как се оправяш в чужбина – знаеш ли немски език?

– Искам да си живея в България, но заради работата му в Германия ще се наложи с бебето да пътуваме често. Не искам да се местя напълно там, защото не ми харесва. Скучно ми е там. Свикнала съм на по-динамичен и бурен живот, а там ми е прекалено спокойно. Макар че за отглеждането на едно дете там ще е по-лесно. Ще бъда 2-3 месеца тук, 2-3 месеца там. И той няма да има възможност да пътува толкова често заради работата си. Не знам немски и нямам желание да го уча, гаден ми е. Предимно на английски се оправям там. Повечето хора говорят английски, макар че са националисти и се правят, че не говорят друг език освен техния. Оправям се, дори с мимики, не е толкова голям проблем.

– Покрай щастливото събитие в личен план предполагам паник атаките, които получаваше, вече са в миналото…?

– Мога да кажа, че вече са в миналото. Случвало ми се е да получа и докато съм бременна един-два пъти, но си промених начина на мислене и не се страхувам толкова от тези паник атаки. При такива моменти имам хапчета, които ми помагат. Сега в момента и хормоните ми бушуват и е нормално да се получават такива паник атаки, но са за кратко и не толкова чести.

– Спомняш ли си често за злополучното си участие във „ВИП брадър“ и гледаш ли новия сезон?

– Когато гледам шоуто и видя Къщата, се присещам за някакви неща. Но това е останало в миналото, не искам да се връщам назад и да мисля за този период. Това бяха все негативни емоции за мен. Гледам напред и си мисля само за хубави неща. Не виждам смисъл от това да се напрягам с излишни емоции за неща, които са се случили преди.

Гледам новия сезон с голямо удоволствие и много се забавлявам. Участниците са доста интересни. На никой не симпатизирам, но определено Кулагин беше интересен за гледане. Той е нестандартен и единственият човек, който прави шоу в това предаване. Хареса ми представянето и на Петко, но нямам чак големи симпатии към никого и ми е все тая кой ще спечели.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*