Новините на фокус
Home » СВЯТ » Никита Михалков изригна срещу ЕС: Милиони хора ще се събудят и ще кажат: „Не“ на лицемерието ви!
Никита Михалков изригна срещу ЕС: Милиони хора ще се събудят и ще кажат: „Не“ на лицемерието ви!

Никита Михалков изригна срещу ЕС: Милиони хора ще се събудят и ще кажат: „Не“ на лицемерието ви!

Никита Михалков признава, че не се страхува от санкциите, видя Ко4!

Големият режисьор Никита Михалков написа писмо до ЕС, в което заяви становището си след грубите санкции, които евролидерите наложиха лично на него и на изкуството му. Михалков каза, че не се бои от тези санкции, защото предаването му се гледа и днес от милиони хора, за което не получава и рубла от Кремъл.

Никита Михалков се обърна към ЕС с писмо

„Не съм зависим от Кремъл, нито от никого. Вие отлично знаете това, защото гледате предаването ми – това е ясно. Ако сте забелязали, а вие сте забелязали, в него дори няма нито една реклама. А можех да спечеля луди пари от реклами, заради огромния зрителски интерес.

Не искам да го правя и никога не съм искал, искам само да казвам това, което мисля и да живея с истината. Защото истината е, че земята на Украйна и хората в нея, са прекрасни. Но е и истина, че там дори те страдат от фашисткия режим на една хайка, ликвидирала огромен брой невинни хора“, казва Михалков.

Михалков заяви твърдо, че не одобрява никоя смърт, никое насилие, никъде по земното кълбо. Но коментира, че понякога нямаш друг избор, не ти е оставен такъв. Както в случая на Владимир Путин и Русия, припомня Портал 21.

Той пита защо е наказан затова, че е говорил за биологичните лаборатории в Украйна, след като самата госпожа Нюланд ги е обявила за съществуващи официално. „Няма ли да накажете и нея тогава, след новината за лабораториите, която тя лично съобщи?!“, пита Никита Михалков.

И допълва, че е грубо, престъпно и дискриминационно да се плюе по Русия и по всичко руско, както и да се разрушават паметници на руските войници, благодарение на които Европа се е отървала от Хитлер и войната.

„Години, години наред, се опитват нарочно да отнемат, да унищожат достойнството на Русия. Кой е агресорът, според вас?! И да, нормално е тази Русия да направи всичко, за да запази честта си и националния си интерес“, допълни Никита Михалков, цитира woman.bg.

„Много скоро, ако продължавате така, милиони хора ще се събудят и ще кажат „Не“ на лицемерието ви“, убеден е Михалков.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?