Никога не правете ТОВА на новолуние – ще изпие силите ви! 5 строги забрани:

Никога не правете ТОВА на новолуние - ще изпие силите ви! 5 строги забрани:

Юни бележи първото лятно новолуние.

Когато младата луна изгрява, как да използвате лунната енергия за своя полза и какво не трябва да се прави през този период – за всичко това прочетете в материала по-долу.

Кога е новолунието през юни 2023 г. – точното време 

През първия месец на лятото новолунието ще дойде на 18 юни в 07:39 часа. Но влиянието на младата луна ще се усети за цял един ден – тоест 12 часа преди момента на новолунието и 12 часа след това.

Какво е специалното за новолунието през юни 2023 г

Новолунието е прекрасно, защото ви дава възможност да започнете живота от нулата. Това е моментът, в който лесно можете да оставите всичко лошо и остаряло в миналото и да влезете в нов лунен цикъл с нови надежди и цели.

Младата Луна ще изгрее в Близнаци, лек, безгрижен и позитивен въздушен знак. Ще ни направи по-отворени и общителни, ще ускори решаването на много задачи и проблеми, а също така ще ни позволи да вземаме балансирани решения – емоциите през този период ще бъдат под контрол. В същото време Близнаците са двойствени, тяхната променливост и нестабилност могат да се проявят в други от другата страна на „медала“. Астролозите съветват: не стойте на едно място, бъдете в движение, за да сте в точното време и на точното място и да се впуснете в потока на късмета, но в същото време се оглеждайте.

Какво не трябва да се прави на новолуние

На младата Луна човек, както и земния спътник, има малко енергия и чувствата също се влошават, така че е по-добре да се въздържате от някои неща по това време.

Какво да не правим на новолуние:

  • подстригване на коса и нокти;
  • започване на нова работа, проекти, бизнес;
  • да се преуморяваме – има голям риск от изтощение;
  • да поемаме рискове и да вършим необмислени действия;
  • да се караме, кълнем, изясняваме отношения.

На новолуние не е хубаво също да падате духом и да „се давите“ в лоши спомени – това е трябвало да се направи по-рано. Сега не е времето за миналото, а времето за бъдещето.

Какво можете (и е хубаво) да правите на новолуние

Тези дни се препоръчва да прекарате спокойно, без да извършвате тежка физическа работа и без прекомерна активност. Отделете това време, за да анализирате живота, действията и емоциите си – най-вероятно ще намерите това, което искате да поправите, и ще можете да разберете как да го направите.

Какво е добре да правим на новолуние:

  • напишете план за месеца, запишете вашите цели, мечти и желания – това е първата стъпка към тяхното осъществяване;
  • почистете, за да разчистите пространството за нова енергия;
  • опитайте се да ядете здравословна храна;
  • започнете ново хоби или научете нещо ново;
  • направете добро дело, помогнете на нуждаещите се.

Новолунието също е чудесно време да се откажете от лошите навици и да се отървете от токсичните връзки. Дишайте дълбоко – и с пълна скорост напред към нови висоти.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Никога не правете ТОВА на новолуние – ще изпие силите ви! 5 строги забрани:"

Какво мислите?