Home » КЛЮКАРНИК » Прокълната ли е БиТиВи? Вижте кои големи звезди от телевизията се разведоха (Снимки)
Прокълната ли е БиТиВи? Вижте кои големи звезди от телевизията се разведоха (Снимки)

Прокълната ли е БиТиВи? Вижте кои големи звезди от телевизията се разведоха (Снимки)

Серия от скандални разводи тресе една от най-големите телевизии у нас – Би Ти Ви. Цял куп от знаковите лица на медията в последно време се разделят с половинките си.

Най-скорошните попълнения в отбора на момите са Мария Цънцарова и Нели Хаджийска от „Търси се“. Водещата на сутрешния блок от няколко месеца вече не носи фамилията на съпруга си Симо Голев. Тя свали и брачната си халка. Русата журналистическа амбиция повече от 6 години не се беше появявала публично със мъжа си. Още миналата година плъзнаха слухове, че връзката им била обтегната до краен предел.

Острието на Би Ти Ви отдавна не публикува и семейни фотоси с любимия в социалните мрежи, както правят всички нейни колеги, а се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот.

С драмите в брака ѝ били запознати шепа нейни близки, а Мария нямала намерение да прави раздялата си публично достояние. Със Симо, с когото имат двама синове, се развели по взаимно съгласие и си споделяли грижите за тях. Двамата не можаха да празнуват розова сватба – 10-годишнина от брака, която ѝ предстоеше тази година. Журналистката и ученическата ѝ любов се венчаха през 2014-а в луксозно шато в близост до Сопот. Връзката им започва още докато са гимназисти, а предложението за брак идва навръх 30-ия рожден ден на Симо. Големият им син Георги се появи на бял свят през 2017-а, а малкият Костадин – две години по-късно.

Цънцapoвa работи дори когато бе в напреднала бременност. Тя си позволи само по eднa година отпуск по майчинство от страх да не бъде изместена от колежки в телевизията. Именно болната ѝ амбиция и кариеризъм станали причината за краха на брака ѝ. Симо винаги е странял от публичност и за него се знае само, че се занимава с частен бизнес в сферата на компютърните технологии. В момента нямал нова половинка до себе си, а Мария пък се е отдала на купони по женски.

След 17 г. брак бомбата, че се е развела, преди дни хвърли и Нели Хаджийска. Двамата с мъжа ѝ са се опитали да останат заедно, като в продължение на година и половина пробвали различни методи, за да запазят хармонията помежду си.

„С него ходихме на терапевти, консултации, пътувания, църкви, манастири… Опитахме се да разберем какво се случва между нас. Нашата любов не е нарушена от трето лице. Нито той, нито аз имаме друг човек. При нас беше едно чисто осъзнаване, че не е това, което е било и от което имаме нужда“, довери водещата на „Търси се“, която се развела официално този януари. Тя твърди, че инициативата за развода е дошла от нейна страна, но двамата с бившия ѝ са останали приятели и се грижат заедно за синовете си.

„С двете деца бяхме откровени. Казахме им, че когато се стигне дотам, така е по-добре. Те общуват непрекъснато с баща си, а нашата връзка с него просто премина на друг етап“, обобщава Хаджийска.

Далеч по-драматична била раздялата на Жени Марчева с дългогодишния ѝ съпруг и баща на двете ѝ деца Мартин. Двамата също наскоро приключиха брака си. За рокадата в личен план сподели самата тя, наричайки Мартин в интервю „бившия ми мъж“. След развода двете дъщери на журналистката останали да живеят при нея, но Марчева и бившият ѝ се споразумели да спазват добрия тон и да си поделят равностойно грижите за момичетата, за да не се чувства нито единият от двама им ощетен в родителски план.

Тв звездата е останала да обитава семейното им жилище, от което бизнесменът се изнесъл месеци преди разводът им да влезе в сила. Тя така и не сподели какви са причините да се стигне до краха на брака им. Любовната им история бе сред най-забележителните и издръжливи в светските среди. Те разтрогнаха брака си тъкмо когато им предстоеше да празнуват 20-годишнина от сватбата си.

Жени и Мартин бяха ученическа любов, но решението да станат родители дойде на много по-късен етап от съвместното им съжителство. Първата си щерка тв водещата роди на 35 години, а втората – на 38-годишна възраст. В момента и двете девойки са тийнейджърки.

Като самотна майка сина си отглежда и новинарката Лиляна Боянова. Преди няколко месеца тя разтрогна годежа си с голямата си любов Николай.

Хубавата водеща все още била в дълбока депресия. С годеника ѝ живееха заедно в нейния апартамент, но след скандала и решението да прекратят бурната си любовна история той напуснал жилището. Двамата обаче ще продължат да се виждат и да изпадат в неловки ситуации, тъй като Николай е дългогодишен режисьор в Би Ти Ви. Именно в нюзрума на медията започва и любовният му роман с Боянова, с която изкараха близо две години заедно. Каква обаче е причината красивата им романтична история да се разпадне, не става ясно.

Техни колеги шушукат, че може би се е създала интрига с бившата жена на Николай. Всъщност, преди фаталната красавица Лиляна да нахлуе в живота и сърцето на режисьора, той е бил женен и от бившата си съпруга има двама синове близнаци. Самата Лили пък е майка на пораснал син Калоян, който е плод на връзката ѝ с известен, богат и успешен бизнесмен, чието име тя така и не благоволява да разкрие. Боянова не е запазила добри отношения с бившия си Николай и още се подминавали на работното си място.

Колежката ѝ Виктория Петрова също от почти година е в отбора на необвързаните. Водещата на новините по Би Ти Ви и бившият министър на спорта Красен Кралев бяха завидно щастлива двойка в продължение на повече от 8 години и съжителстваха на семейни начала, макар да нямаха официален брак. Раздялата им дойде като гръм от ясно небе, а причините за нея и до ден днешен не са ясни.

Докато Вики все още се съвземала от любовната драма, Кралев вече има нова жена до себе си. От няколко месеца насам депутатът от ГЕРБ е паднал в плен на бившата манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова. Атрактивната красавица е с 20 години по-млада от него и е някогашна звезда от корицата на „Плейбой“. Тя вече се е настанила в покоите на Кралев, където доскоро живееше Петрова. Дългокраката блондинка също е разведена. Преди години тя бе омъжена за бизнесмен от Варна, но бракът им бе краткотраен. Бившият спортен министър не спира да я глези и наскоро двамата се прибраха от романтичен воаяж в Египет.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?