Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Никой не иска шеф Манчев! Готвачът фалира всяко заведение, до което се докосне
Никой не иска шеф Манчев! Готвачът фалира всяко заведение до което се докосне

Никой не иска шеф Манчев! Готвачът фалира всяко заведение, до което се докосне

„Кошмари в кухнята“ вече трета година не може да бъде продължено, въпреки високия си рейтинг. Седмият сезон на кулинарното предаване на Нова телевизия така и не вижда бял свят, а причината за това е главният му герой шеф Манчев.

Повечето заведения, които са били част от шоуто, вече са или фалирали, или с друг собственик. Негативната реклама, която Иван Манчев им е направил, е била фатална за тях.

Затова вече трета година нито един от собствениците на ресторантьорско заведение у нас не желае да изложи бизнеса си по телевизията в „Кошмари в кухнята“. Поведението на шеф Манчев е толкова отвратително, че някак убеждавало клиентите му, че не е добре да се ходи там.

Така например ресторант в Карлово е фалирал, след като в ефир Манчев показал и разяснил в колко лоша кухня се готвят ястията. Същото сполетяло пицария в Дупница и ресторант в София.

Затова вече ресторантьорите не искали и да чуят за шеф Иван Манчев. Така предаването „Кошмари в кухнята“ не може да заснеме седмия си сезон.

Неприятният характер на Манчев си личи и в други предавания. В „Черешката на тортата“, където той стана известен, постоянно прави унизителни за участниците шеги, което показва липса на възпитание и култура.

От Нова телевизия вече обмисляли смяна на шеф Манчев за „Кошмари в кухнята“, с което да убедят ресторантьорите да участват, но самата концепция на предаването е такава, че няма как заведенията да не получат критики.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?