Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Никол на Ваня Червенкова стана супер секси мацка (Вижте порасналата щерка на бизнесдамата)

Никол на Ваня Червенкова стана супер секси мацка (Вижте порасналата щерка на бизнесдамата)

Ваня Червенкова отгледа истинска красавица, Никол е супер секси и готина мадама, видя КОЧ.

Никол на Ваня Червенкова порасна и стана супер красавица. От малкото момиченце на бизнесдамата няма и следа. Дъщеря й има визия на фотомодел.

Госпожа Червенкова, която е смятана за моден коректив е отгледала щерка, която е стилна, модерна и елегантна млада жена. Явно уроците, които майката на Никол й е предала не са отишли на вятъра и тя е попила нейния изтънчен моден нюх.

Дъщерята на Ваня ЧервенковаВ социалните мрежи госпожица Червенкова често е бъркана с фотомодел. И то не само заради безупречния й външен вид, а и заради умението й да подбира правилно дрехите си.

Не случайно 24 годишната наследничка на бизнесдамата предизвика фурор на скорошно събитие. Където се появи с лисичи кожи и събра погледите на присъстващите. Които с право й се възхитиха като не липсваха възклицания от рода на:

„Прекрасна си!”, „Изглеждаш перфектно!”, „Имаш класа и много стил!”.

Никол на Ваня Червенкова стана супер секси мацка (Вижте порасналата щерка на бизнесдамата)

Според запознати красивата щерка на Ваня Червенкова върви по стъпките на известната си майка. Поела е бизнеса на родителката си, но и като всеки млад човек има и свои проекти. На всичко отгоре има и добро сърце и се занимава с благотворителност.

Ваня е горда с порасналата си дъщеря и е щастлива, че успя да превъзмогне ужаса, който изживя като 8 годишно дете. Когато през очите на момиченцето майка й бе простреляна с куршуми в главата и в тялото, предават от електронното издание zajenata.bg.

Никол на Ваня Червенкова

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?