Горещи новини

НИСКА ПРОБА: Вижте трите ергенки, които с просташкото си поведение подлудиха „Денсинг старс”

Ergenki v Dancing Stars

Ергенките от първия сезон на любовното шоу Карина Ленкова, Дениз Хайрула и Людмила Костадинова явно се интересуват само от облеклото си, но не и от държанието си. Трите моми изненадващо цъфнаха в публиката на „Денсинг старс”.

Те подлудиха клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, видя репортер на „Уикенд”.

Наконтените мадами не спряха да говорят, да се смеят, да си чатят и да излизат по време на над 3-часовия лайф на танцувалното шоу. Най-невъзпитано се държа Людмила, която явно се смята за звезда от ранга на Лили Иванова. Родната прима е известна с желязната си дисциплина, нещо непознато за трите грации. Люси, която преди 2 години получи титлата „най-злобната ергенка”, въобще не се вълнуваше от красивите танци, които се разкриваха пред очите й. По-важно беше да си чати по телефона и да се смее.

Учудващо, но от трите най-възпитано се държа Дениз Хайрула, която през повечето време се съобразяваше и мълчеше, а от време на време следеше и какво се случва в шоуто. Все пак и тя се подвеждаше по групичката и се включваше в разговорите, които не бяха на тема „Денсинг старс”, както разхождането им из залата по време на ефира.

Участничките в „Ергенът” явно държаха да не останат незабелязани и няколко пъти минаха през публиката насред снимките и танците на сцената. Досущ като онези зрители, които кръстосват киносалона по време на прожекцията.

Грозното пате от „светата троица” – Людмила (На снимката горе), не спря да повтаря, че е в шоуто да подкрепи Виктор, а тя дори не гледаше танца му, защото беше заета да публикува сторита и да си пише с приятели. Самият Стоянов едва ли подозира, че ергенките от неговия сезон спекулират с името му. Преди време мачото се ожали, че много жени си правят реклама на негов гръб и твърдят, че са имали интимни отношения, без това да е истина.

Трите ергенки бяха настанени сравнително близо до гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева, както и семейството на Емрах. И Сара, и кланът Стораро гледаха в захлас танците и нито се разсейваха с телефони, нито се смееха просташки, а показаха уважение към труда на звездите, които са на сцената.

„Явно неслучайно Папи е лудо влюбен в Дргулева. Младо, културно и възпитано момиче” – коментираха присъстващи фрапиращата разлика между актрисата и безработните моми ергенки.

HotArena

Твоят коментар

Be the first to comment on "НИСКА ПРОБА: Вижте трите ергенки, които с просташкото си поведение подлудиха „Денсинг старс”"

Какво мислите?