Home » КЛЮКАРНИК » Новата страхотна двойка заплени България: Габи от Ергена и Чеченеца
Новата страхотна двойка заплени България: Габи от Ергена и Чеченеца

Новата страхотна двойка заплени България: Габи от Ергена и Чеченеца

Габи от Ергенът и Чеченеца са настоящите звезди на България и спокойно може да бъдат двойка. Но това едва ли ще стане, тъй като Чеченеца си има приятелка, която много обича.

Участничката в „Ергенът“ Габриела пусна в Инстаграм колаж, на който тя е залепена до получилия сензационна известност в интернет образ, известен като Чеченеца.

Пловдивчанинът станал известен с раницата си, пълна с пари, която носи навсякъде както Бай Ганьо мъкне дисагите си, влезе наскоро в новините.

Той и „съратниците“ му със звучни имена като Тошко Куката и Васко Далаверата обявиха, че ще правят партия, която да върне нещата в България като по времето на Тодор Живков.

Явно избухналата слава на Чеченеца е достатъчен повод Габи буквално да залепи фигурата и огромните си устни за него. Въпреки че очевидно знае за кого става въпрос, Габриела не пропуска да се изгаври с човека с мащабен корем.

„Кое е това животноо??? Това е много добро !!“, това е коментарът на Габи, пуснат към фотомонтажа на страницата ѝ в социалната мрежа. По собствените думи на Чеченеца, той си има жена, която е до него от много време, но явно уверената в себе си Габриела смята, че не е трудно да я замени.

Междувременно някои хора без никакви задръжки пишат точно какво мислят за участничката в „Ергенът“, която от самото начало е шампион по обиди спрямо другите участнички.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?