Горещи новини

Нови подробности за издирването на Мартин + актуална СНИМКА

Нови подробности за издирването на Мартин + актуална СНИМКА

Доброволци търсят в Стара Загора 20-годишния студент Мартин Георгиев от Пловдив, който е в неизвестност от сряда вечерта.

Момчето учи „Ветеринарна медицина“ в Стара Загора и същата вечер е тръгнало с влака от Пловдив, защото на следващия ден имало изпит. На 25 януари Мартин за последно е говорил с майка си.

Младежът излязъл от дома си малко след 19 часа на 25 януари, за да се качи на влак за Стара Загора. Последно се чул с майка си малко преди 22 часа.

Мартин е висок около 1,85 м, тежи 70 килограма. Облечен е с тъмносиньо яке, кафяв пуловер и черни дънки. Носи синя раница. Майката е публикувала снимка на сина си в социалните мрежи, като уточнява, че в момента Мартин е с дълга коса.

Мартин Георгиев от ПловдивДоброволците обходиха още снощи евентуалния маршрут на Мартин от жп гарата в Стара Загора до студентските общежития, но към момента няма и следа от момчето.

Търсят го и негови състуденти, пише БНТ. Оказва се, че камерите за наблюдение на старозагорската гара не работят и не може да се види дали момчето е слязло от влака. В социалните мрежи под пост за издирването на Мартин се появи коментар, че е открит в Перник, но по телефона майка му отрече тази информация.

От полицията в Стара Загора активно провеждат оперативно-издирвателни мероприятия във връзка с изчезването на студента.

В общежитието, в което Мартин е живеел в Пловдив, са разгледани камерите, но той не е видян, нито приятелите му са го виждали. Той е с дълга коса до рамената в момента. Последно е бил облечен със синьо яке, черни дънки, носил е синя раница с бял надпис и черни маратонки.

Майката сподели, че при опити да се звънне на номера на Мартин, телефонът не е изключен, но никой не отговаря. Младежът няма психични разстройства.

Ko4.bg призовава своите читатели, ако сте видели момче, което съвпада с описанието на Мартин, да се свържете със [highlight]Софи Станчева на телефон 0899 05 46 61[/highlight].

Твоят коментар

Be the first to comment on "Нови подробности за издирването на Мартин + актуална СНИМКА"

Какво мислите?