Горещи новини

Ново 20! Васил Драганов се залюбил с колежка от „Столичани в повече“ след развода с Андреа

Ново 20! Васил Драганов се залюбил с колежка от „Столичани в повече“ след развода с Андреа

Актьорът Васил Драганов, който вече цяла седмица не слиза от страниците на вестниците и челните позиции на сайтовете с покъртителните подробности около зрелищната раздяла със съпругата си Андреа, от няколко месеца има нова връзка, научи сензационно Lupa.bg от негови колеги.

Публична тайна в арт съсловието е, че Васко е гадже с колежката си Ева Тепавичарова.

Васил Драганов и Ева Тепавичарова като Радко Чеканов и Йовка в сериала „Столичани в повече“. дали пък първите искри не са прехвърчали още на снимачната площадка?!

„Те имат връзка поне от половин година. Непрекъснато са заедно. Не знам дали живеят под един покрив, но е напълно възможно. Даже не крият, че са двойка“, заяви пред наш репортер техен колега. Думите му бяха потвърдени и от още няколко актьори. Бившата съпруга на Драганов – Андреа, също потвърди пикантната вест.

Тя е учудена, че Васил заявил в няколко интервюта, че след раздялата им е сломен и не може да допусне жена до себе си, при положение, че има отношения с колежката си Ева Тепавичарова.

„Няма да отговаря на въпроса ви. Това е личен живот. Да, имам нова връзка, но не желая да навлизам в подробности. Все още отношенията ни са в началото, не искам да го обсъждам в медиите“, заяви пред Lupa.bg Васил Драганов.

„И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!“. Това сензационно пък призна Васил Драганов на въпрос на вестника дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова, е верен, или не, пише „България днес„.

Любопитна подробност е, че Васил Драганов и Ева Тепавичарова играеха любовници и на екрана. Двамата изпълняваха ролите на Радко Чеканов и Йовка в сериала „Столичани в повече“ преди над 10 години. Явно още тогава между тях се е зародило нещо повече от стандартните професионални отношения. Васил Драганов обаче се кълне, че по време на целия си брак с Андреа й е бил верен.

Лупа бг

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ново 20! Васил Драганов се залюбил с колежка от „Столичани в повече“ след развода с Андреа"

Какво мислите?