Home » СВЯТ » Нострадамус предрекъл китайския вирус убиец
Нострадамус предрекъл китайския вирус

Нострадамус предрекъл китайския вирус убиец

Предполага се, че великият пророк Нострадамус е предвидил епидемия на Тежък остър респираторен синдром, свързан с коронавирус, научи ko4.

Това стана ясно на фона на страховете във връзка с разпространението в Китай и други части на света на вируса на пневмонията убиец. Мистериозният френски гадател е предрекъл възхода на Наполеон и Хитлер, както и атентатите от 11 септември 2001 година в САЩ.

Пасаж от писанията му гласи: „Голямата чума от морския град няма да спре, докато няма отмъщение за смъртта на справедливата кръв, осъдена на цена без да е извършила престъпление, на великата дама, възмутена от предлог“.

Конспиролози се фокусираха върху този пасаж, свързвайки го със страховете от разпространение на вируса убиец. „Стартът на епидемията на вируса и преобладаването на случаите са в Китай, повечето от тях са в Хонконг. Затова е обосновано да се гледа на Хонконг като „морския град““, пишат те.

Те твърдят още, че „великата дама“ може да е бившата китайска министърка на здравеопазването У Йи, която бе назначена в миналото, за да се справи с предишен вирус на ТОРС.

Учени междувременно предупредиха, че броят на заразените от невиждания до сега коронаворус в китайския град Ухан, където за пръв път бе открита болестта, може да надхвърля 10 000. Това е два пъти повече, отколкото се смяташе до сега.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?