Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Нощните купони на Лена Бориславова (Снимки)
Нощните купони на Лена Бориславова (Снимки)

Нощните купони на Лена Бориславова (Снимки)

Бременната в шестия месец Лена Бориславова успешно поддържа имиджа си на скромна и добре възпитана млада дама, но всъщност крие скандално минало.

„Ретро“ се сдоби с уникални архивни кадри, на които бъдещата тогава юристка е в зората на своите 20 години, когато за нея нощните купони и осъмването по масите на кръчмите и баровете са били нейно ежедневие.

На пикантните фотоси Бориславова е тотално неузнаваема. Очевидно, преди да стартира шеметната си политическа кариера, тя е била далеч по-ексцентрична и смела не само като поведение, но и като визия. Младата Лена се е носела с актуалната за онези времена къса подстрижка с бръснато от едната страна на главата.

Още тогава тя се е радвала на завиден интерес от страна на силния пол към себе си, защото от фриволните ѝ купонджийски снимки е видно, че край нея винаги са кръжали запленени от чара ѝ младоци. На някои фотоси тя демонстрира кръшни танци с непознати в публичното пространство мъже, на други пък позира, хванала чаша с уиски в ръка, заобиколена от бутилки с твърд алкохол и бира. Развеселената Лена раздава целувки и прегръдки на всички наоколо.

Интересната подробност е, че преди да срещне настоящия си любим Мирослав Иванов, с когото са в очакване на първа рожба и твърдят, че са заедно повече от 10 години, Лена по всяка вероятност е имала авантюра и с друг мъж, с когото на една от снимките се прегръщат като влюбена двойка. Родената през 1989 г. в София Бориславова е възпитаничка на престижната 91-ва немска езикова гимназия в столицата.

Макар да била отлична ученичка, очевидно нощните забавления не са ѝ били никак чужди, дори и след като била приета да учи специалност „Право“ в Юридическия факултет на Софийския университет. Именно там с настоящия ѝ любим Миро се запознават и пламва любовната им история. Тогава Лена бързо сменя танците по клубовете с народни танци в столичен ансамбъл, където тропала хора в продължение на няколко години.

33-годишната юристка е сгодена за депутата от ПП вече цели 8 години. Преди дни в свое интервю за онлайн медия тя сподели, че двамата с Мирослав са подготвяли сватба още преди да разберат, че ще стават родители. Церемонията е щяла да се състои преди близо 3 години, но пандемията от Ковид-19 осуетила подготовката и те отложили тържеството.

Сега Лена отказва да издаде дали двамата с годеника ѝ са подновили организацията и дали ще се врекат във вечна вярност един на друг преди появата на първото им дете. Очаква се наследник №1 на младото семейство да се роди през септември тази година. Лена е избрала столичен лекар да следи бременността ѝ, а бъдещият татко бил неотлъчно до нея на всеки преглед, държейки я за ръката, доверяват запознати. Полът на бебето те не са оповестили, но според мълвата в парламента са в трепетно очакване на дъщеричка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?