Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Няма да повярвате, че е той! Георги от „Един за друг“ показа невероятната си трансформация (СНИМКИ преди и след)
Няма да повярвате че е той! Георги от "Един за друг" показа невероятната си трансформация (СНИМКИ преди и след)

Няма да повярвате, че е той! Георги от „Един за друг“ показа невероятната си трансформация (СНИМКИ преди и след)

Те са една от най-младите двойки в романтичното риалити „Един за друг“ и определено оставиха много зрители разочаровани с отпадането си.

Става дума за Георги и Виктория, които получиха втори шанс и триумфално се завърнаха в състезанието за щастие на многобройните им симпатизанти.

Сега Вики и Георги са на крачка от големия финал.

Двойката се радва на голям късмет не само в предаването, но и в живота отвън. Съдбата ги среща в гимназията и вече са 8 години заедно. Причината за това е способността на Вики да не съди за книгата по корицата.

Георги и Вики един за друг

Още във визитката си в „Един за друг“ Георги призна, че е бил доста пълничък, когато си е харесал Виктория, а самата тя каза, че първоначално не го е намерила за привлекателен. По това време момчето било с тегло от 130 кг.

Вики обаче скоро разбрала, че не е важно колко тежи човек, а каква е душата му и дала шанс на отношенията им. За щастие, защото двамата днес са сгодени.

Връзката му с Виктория мотивирала сериозно Георги да се отърве от излишните килограми и така той свалил близо 30 кг за отрицателно време.

Георги Един за друг преди

В профила си в Instagram освен много мили моменти с любимата му, Георги е запечатал и невероятната си трансформация. В една от снимките виждаме сравнение преди и след промяната, за което Георги е написал „Никога не се отказвай!“.

На първите им публикувани снимки в социалната мрежа Вики и Георги са си направо деца, но искрените им и дълбоки чувства могат да се прочетет в погледите и усмивките им.

Тази силна детска любов расте и се заздравява с времето, за да се превърне в нещо сериозно – обещание за цял живот.

Вики и Георги Един за друг

Миналото лято Георги предлага брак на Вики докато са на романтична почивка в Кипър. Сватбата им най-вероятно ще се състои още тази година и е интересно дали някои от останалите участници от „Един за друг“ ще бъдат поканени на радостното събитие.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?