Home » СВЯТ » Няма да познаете на кого са дъщери тези красавици (СНИМКИ)
Няма да познаете на кого са дъщери

Няма да познаете на кого са дъщери тези красавици (СНИМКИ)

Наскоро голямото семейство на Хулио Иглесиас бе допълнено от девето дете. 75-годишният певец бе признат за баща на 43-годишен мъж след 30 години съдебни битки, научи Ко4.

Сега Хавиер Санчес Сантос е пълноправен наследник и еднокръвен брат на децата на Хулио.

Говорейки за децата на певеца, на първо място човек си спомня за сина му Енрике, очаровал целия свят със своите песни.

Но близначките Кристина и Виктория, които през май тази година навършиха 18 години, вече са готови да започнат да се състезават с брат си за слава.

Лъскавите млади блондинки вече са успели да съберат по 100 000 последователи в Инстаграм, благодарение на своята външност на модели и името на баща си. В бъдеще те планират да покоряват подиумите, подобно на майка им Миранда Ринсбург, която за своите 53 години изглежда възхитително.

Към момента момичетата все още не могат да се похвалят с лъскава кариера в модния бизнес, но вече са успели да се появят на кориците на няколко списания. В момента Виктория и Кристин взимат от живота всичко: наслаждават се на младостта си, пътуват, отделят доста време на своите хобита и на фитнеса.

Съвсем до скоро близначките бяха в сянката на своите звездни роднини и едва през май тази година се появиха на червения килим на светското събитие номер едно в САЩ „Мет Гала 2019“ в рокли на Oscar de la Renta. Трябва да се подчертае, че дебютът на красавиците е преминал повече от успешно.

На тях вече им е предречена успешна кариера в модното поприще.

Хулио и до сега не може да повярва, че неговите малки момиченца, които до вчера дондуркаше на коляно, вече са пълнолетни.

Момичетата говорят английски, испански и холандски. Те си приличат външно, но характерите им се различават. Виктория е интроверт, докато Кристина е точно обратното.

Те много обичат животните, особено кучетата и конете. Възможно е в бъдеще Виктория и Кристин да се занимават със защитата правата на животните, по подобие на Бриджит Бардо.

Източник: Mood-time

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?