Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Няма нужда от корекции!Дъщерята на Мария от ден на ден е все по-прелестна и ЕСТЕСТВЕНА! (СНИМКА)
Няма нужда от корекции!Дъщерята на Мария от ден на ден е все по-прелестна и ЕСТЕСТВЕНА! (СНИМКА)

Няма нужда от корекции!Дъщерята на Мария от ден на ден е все по-прелестна и ЕСТЕСТВЕНА! (СНИМКА)

Една от най-обсъжданите поп-фолк изпълнителки, Мария, сякаш е магнит за скандалите.

Певицата, която не сполучи с нито един брак до сега и явно греши с избора си на съпрузи, може и да бележи неуспехи на любовния фронт, но определено има едно нещо в живота си, с което може да се гордее, и това е единствената й дъщеря Марая Андонова, която с всяка изминала година става все по-красива.

Скоро тинейджърката си пусна ново селфи, на което се вижда каква красавица е пораснала. Много прилича на майка си, но феновете са категорични, че се е превърнала в по-голяма хубавица от собствената си родителка.

Марая Андонова

Цялата й визия е напълно естествена, даже няма защо да си прави подобрения. Затова Мария определено е много горда с момичето си, което пък вече си има сериозно гадже.

Освен това по всичко личи, че Марая ще стане и много образована дама, след като от години посещава едно от най-скъпо платените частни училища в столицата и се движи само в отбрана среда.

За Марая феновете на Отварачката твърдят, че няма да важи поговорката, че крушата не пада подалеч от дървото. До този момент тя се държи прилично и няма нито една провокация с външния си вид.

За разлика от поведението на майка си, която винаги е била под прицела на хората в социалните мрежи, пише Флагман.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?