Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Обезобразената с макетен нож Дебора намери сили и проговори! Разкритията й смразиха всички!
Обезобразената с макетен нож Дебора намери сили и проговори! Разкритията й смразиха всички!

Обезобразената с макетен нож Дебора намери сили и проговори! Разкритията й смразиха всички!

Бруталният случай с насилието над момичето разбуни духовете и изрода Георгиев беше задържан втори път за обезобразяването ѝ, след като тя има 400 шева след порезни рани с макетно ножче, и постригал косата ѝ.

И тя го направи. Успя! 18-годишната Дебора от Стара Загора намери сили в себе си, за да стане, да се изправи и да даде пълни показания за стореното й от изверга Георги Георгиев.

Същият този Георги, към когото, само допреди месеци, тя е имала чувства, подмамена от самия него.

Знаем, че преди месец, със същата ръка, с която я е галел, изродът е хванал макетния нож и е нанесъл над 400 свирепи удара по цялото й тяло. Това не му е било достатъчно, но е остригал косата й, оставяйки я с почти гола глава, за да я унижи гнусно и брутално.

Шокът бе напълно обясним, фактът, че Дебора повече от месец не бе в състояние да говори дори с близките си – също. Протестът на хилядите българи и реакцията на цялото ни общество обаче помогнаха на момичето, което днес даде показания в полицията. И с тях категорично сложи края за Георги, който ще лежи ефективно зад решетките.

Пред органите на реда Дебора от Стара Загора заяви нещо, което не бяхме подозирали досега. В периода от април, та чак до фаталния ден на престъплението, тя е получавала десетки писма и съобщения от Георги. Съобщения за убийството й.

Георгиев заплашвал, че ще я ликвидира физически и никой няма да открие тялото й. Към настоящия момент той е привлечен като обвиняем по две досъдебни производство за закана с убийство и за нанасяне на средна телесна повреда.

По двете дела са събрани категорични доказателства, че 26-годишният мъж е извършител на деянията. Тези доказателства се базират на всички извършени до момента процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, назначени експертизи, огледи на местопроизшествието, иззети веществени доказателства и биологичен материал и други.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?