Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Обирате и убивате децата, жените и майките в тая държава и бъдещето на България
Обирате и убивате децата

Обирате и убивате децата, жените и майките в тая държава и бъдещето на България

Добре дошли в УЖ БЪЛГАРИЯ- държава пълна с шайка ретроградни неграмотници затъващи в калта готови да попарят всяка свежа зелена тревица на надеждата и промяната.

Срам ме е да се нарека Българка!

Срам ме е да се нарека Българка и поради самият факт, че Вие съществувате. Валери Симеонов ти не си предприемач – ти си БОКЛУК, ИЗМЕТ И КОЧИНА ЧОВЕШКА. Ти си кошче за отпадъци.

Срам ме е да се нарека Българка, защото Вие изроди дори съществувате. И накрая какво?!

Накрая ще се наложи да заминем всички нормални хора останали в България из Европа, за да живеем, оцеляваме, да храним децата си, да гледаме семействата си и да правим пари. Защото това тук е оцеляване в свят, където шайка извратени кретени просто се опитват да те убият ежедневно и всячески – морално, физически, ментално, интелектуално. В свят където, душата оцелява, умът се отвращава, тялото крещи – ПОМИЯРИИИИ, ИЗМЕТ, СГАН ЧОВЕШКА.

Как да правиш деца в тази държава?

Как да искаш да правиш деца като виждаш, че ти ще ги гледаш, а те накрая няма да оцелеят просто и ще ги ритат, подритват и псуват уроди по улиците и накрая ще се ивинят “ако някой се е почувствал обиден по настояване на съвета” със злобният си поглед и ще ги назначат за председатели на комисията! И просто децата ни отново ще ги подритват и псуват човешки изчадия по земята, и ще са безпомощни и беззащитни до пълно унищожение и смърт. Защото сме държавата на изродите, където е модерно да си пълен урод, боклук и пумяр и колкото по-голям боклук си – толко по-хубо.

Как се очаква да искаме правим деца в тая държава, не искаме БЕ! Не искаме да правим деца, които или ще трябва да приличат на Вас пумяри долни мръсни и да взимат пример от Вас и да са най-пропадналата човешка измет на света, за да пробият в УЖ БЪЛГАРИЯ или ще ги наритате по земята, оберете правото им и шанс на бъдеще и ще ги унищожите на кал за нула време. Ще ги напсувате и после ще им се смеете ехидно. Защо да раждаме деца – за да оберете и унищожите и тях ли? Защото Вие сте пумяри и най–голямата измет човешка раждала се някога на тая планета. Вие сте уроди, бе?! Не заслужавате дори да сте живи. Знаете ли го това?!

Защото тук е УЖ БЪЛГАРИЯ.

Тук е републиката на пумярите, измекярите, боклуците и нещастниците, които не уважават и онези които са ги родили – и жените и майките им, не уважават и бъдещето на тази държава – децата й. Вие никой не уважавате преди всичко себе си не уважавате, защото сте такива пумяри, че не заслужавате да сте живи даже.

Много ми е интересно ако някой вземе та сложи по един джихадист пред 10 институционални сгради и учреждения едновременно в София и ви направи на факел, асоциацията на работодателите ли ще викате и тогава да протестира докато изгаряте бе изчадия адови долни ?

Обирате и убивате децата, жените и майките в тая държава и бъдещето на България съвсем съзнателно и долно и ги псувате и хулите с обидни гадни долни думи през това време – жените и децата крадете и убивате и се наричате “мъже”! Ма вие дори не сте мъже камо ли политици бе. Вие сте измет адова долна. Вие сте крадци и убийци на жените, децата и бъдещето на тая страна. Вие сте вреслиливи нещастници УЖ мъже, УЖ Министри и УЖ Политици в УЖ държава и заслужавате преврат, метеж и палеж за вчера.

Елица Стоименова, Фейсбук

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?