Home » КЛЮКАРНИК » Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си
Natali Trifonova se pokaza s nov muj

Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно.

Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”.

Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи с Кристиан Йорданов, който по-рано партнираше на вече отпадналата Мила Роберт.

Каква обаче е причината за смяната на Димитър не е никак ясно. От съобщението е ясно, че той е автор на хореографията, която ще видим. Доколкото е ясно до момента, в танца ще участват и още двама мъже професионалисти.

Някои смятат, че видеото на Натали Трифонова може и да е леко подвеждащо и тя отново да танцува със Стефанин. Участието на Кристиан може пък да е само в ролята на треньор. При всички положения интересът към това, което ще покаже Натали е огромен. От самото начало тя е един от фаворитите за победа, но до момента така и не е получила максималните 40 точки на журито.

Синоптичката определено си е фиксирала тази цел в съзнанието и амбицията ѝ не е малка. Явно предстоящият танц ще покаже най-силния ѝ опит да я постигне. Дали Димитър Стефанин ще е до нея, както всеки път досега, ще видим в живото предаване.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?