Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Обявата, която разтърси България-Баба, която е останала самичка предлага безплатна квартира при едно условие
Обявата която разтърси България-Баба която е останала самичка предлага безплатна квартира при едно условие

Обявата, която разтърси България-Баба, която е останала самичка предлага безплатна квартира при едно условие

Това е обява за апартамент от 150 м2.

Както се посочва в обявата, възрастна, осигурена и толерантна госпожа, която живее сама, предлага безплатна квартира на момиче, студентка, да живее с нея до края на следването.

Както се казва в текста, собственичката на апартамента е със здрав разум и бодър дух, с наскоро нарушено здравословно състояние поради стрес и внезапна загуба на любим човек.

Имаше инфаркт и по-лека операция, след което успешно се възстановява.

Особено важно е, че тази обява не е от човек, който се нуждае от помощ и грижи, за да даде безплатно апартамента.

-Тази обява го спирането роднина по договор с баба си, защото всички от семейството задължително искаме някой примерен да живее в апартамента с нашата роднина, за да бъде сигурна и тя и ние, че не е сама.

В замяна очакваме момичето е да е отговорно, почтено, възпитано, хуманно и нормално да се държи така, сякаш е в своя дом и с баба се, пишело в обявата.

От него НЕ се изисква да бъде медицинска сестра, нито чистачка за бабата, освен да купува някои хранителни стоки за дома или лекарства, това е-посочва се в обявлението.

Малко трудно да се каже, че този списък няма да предизвиква сълзи у онези, които го прочетат. Обявата е привлекателна, но все още отворена, търсейки добро момиче, което ще живее с баба си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?