Home » КЛЮКАРНИК » Огромен скандал разтърси Фермата, милионерите Иван и Андрей скочиха
Огромен скандал разтърси Фермата милионерите Иван и Андрей скочиха

Огромен скандал разтърси Фермата, милионерите Иван и Андрей скочиха

Първи изключително сериозен скандал се разигра тази вечер във „Фермата“. Той бе в отбора на „Елбетица“, като един от участниците стана пред всички и пожела да напусне предаването.

Става дума за актьора Станислав Дойнов, чийто баща е популярният артист Сашо Дойнов. Той поиска да си тръгне веднага заради конфликт с друг участник – Петър Петров. Това доведе до остри думи и от водещите, най-вече от бившата Мис „България“ Гергана Гунчева, която засегна достойнството му, казвайки, че един мъж трябва да се защити тук, а не вкъщи.

„Искам по собствено желание да напусна фермата. Причината е, че в нашия отбор цари малко диктатура и един човек, който не му ляга, много говори. Това на мен ми идва в повече. Аз предпочитам да си запазя нервната система и затова предпочитам да се прибера. Става дума за Петър“, каза Станислав.

„Той разбира от всичко – той е професор, математик, ядрена физика, астрономия, каквото се сетиш“, добави актьорът.

Тук водещата Гунчева веднага го поряза, припомняйки му първия ден в риалитито, когато той бе първият изгонен от своите съотборници в червения тим – „Канатика“.

Тогава обаче продуцентите решиха, вместо вкъщи, да го изпратят в състава на съперника и така той дори се озова при хората, които ползват луксозната къща с всички блага, вместо да е в мизерията.

„Станиславе, припомням ти, че съдбата ти се усмихна. Ти щеше да напуснеш „Фермата“ още в самото начало.

Даде ти се възможност от едни лоши условия да отидеш на едни много добри условия и въпреки това ти сега си готов да сложиш край на цялото това нещо“, ядоса му се Гунчева.

„Абсолютно, не мога да търпя такова нещо. Аз съм човек, който не търпи дървени философи и не издържа“, категоричен бе Дойнов.

„Не е ли по-мъжко да останеш и да се бориш за това нещо, да го промениш? Само този ли е начина? Станислав, ти не ми се струваше като човек, който не може да надговори някой и не може да защити позициите си. Сега даваш назад“, продължи да упорства новата водеща на „Фермата“.

„Аз имам един начин да се боря, но той не е позволен във „Фермата“, каза участникът и продължи: „Опитах, но ми се казва „чакай малко“, и се залива с още хиляди думи“.

Самият Петър също беше попитан какво мисли: „Аз наистина съжалявам за това негово решение. Аз не чувствам обида от това, което казва. Ние го приехме на сто процента и той е част от „Елбетика“.

„Има персонално обвинение към теб, че не си затваряш устата и разбираш от всичко“, провокира го Андрей
„Безсмислени са споровете, той не приема. Аз наистина опитвах – и с шеги, и със закачки, и с по-остър разговор. Той явно има нужда от някаква изява“, защити позицията си отново Дойнов.

Тук се включи и Сергей Панайотов, който също скочи срещу Петър: „Аз съм на мнението на Станислав. Опитвахме се няколко пъти да дискутираме, срещаме отпор, не върви комуникацията и предпочитам да не влизам в конфронтации към момента. Ако за вбъдеще това продължи, със сигурност ще се стигне до някаква конфронтация и по-сериозен разговор“.

Петър все пак увери, че ще се опита да чуе това, което му казват другите.

„Станиславе, така или иначе ти си влязъл тук сред хиляди хора, които са искали. Мислиш ли, че има шанс да направиш опит в следващите 24 часа да поговориш, да изгладите по някакъв начин комуникацията си с Петър и ако си на същото мнение още утре вечер ще те пратим по живо, по здраво вкъщи“, казаха Иван и Андрей.

„Принципно съм съгласен да опитам. Реално обаче вярата ми е, че ще се промени максимум за ден“, каза Станислав и прие да остане.

„Аз се надявам, че той ще остане в играта, защото е ценен играч и се надявам, че ще намерим общ език. Това, което се е случило, е в малкото време, в което имаме да определим кой къде ще отиде и на какъв пост ще застане. Това са някакви броени минути, които изтичат за секунди. И когато започнем някакъв страничен разговор от това, което предстои – да, аз се налагам, защото времето изтича.

И имахме ситуация още в първия ден, в който на нас времето ни изтичаше, а ние не знаехме кой къде ще застане. Затова когато ние трябва да взимаме важни решения, съм съгласен да ги взимаме заедно, отговорно, но отборът е по-важен от това някой дали е обиден. Защото той се обиди днес от това, че решихме той да не играе в отбора, и го гласувахме“.

„Аз Петър го харесвам и харесвам желанието му за победа. Не харесвам желанието му това да е на всяка цена“, завърши Станислав и седна до Петър, който го прегърна.

„Разберете се като мъже, но без някой да си тръгва, защото на мъжете не им отива да си тръгват“, удари ги по достойнството за финал Гунчева.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?