Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Отказа ли се окончателно Слави Трифонов от политиката (Ето какво призна)
Отказа ли се окончателно Слави Трифонов от политиката (Ето какво призна)

Отказа ли се окончателно Слави Трифонов от политиката (Ето какво призна)

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов даде заявка, че ще събори старият политически елит, за да прави нова партия, припомня ko4.

Но водещият на „Шоуто на Слави” засега се е отказал да прави нова политическа партия. Преценил е, че инерцията, която набра покрай референдума за смяна на политическата система отдавна е намаляла и сега шансовете му да влезе в парламента са почти нулеви.

Водещият дори поръчал социологическо проучване, за да види какви са нагласите на избирателите към неговия политически проект.

През лятото на 2017 година Трифонов написа писмо до медиите, че събира „хора, които да управляват страната”. Обещаваше да ги намери и представи, а хората сами да решат дали са достойни да сменят сегашната политическа класа.

Дългият обяви тогава, че властимащите са некомпетентни и арогантни. След като подписа договора ис с Би Ти Ви даде крачка назад. И някак си се отказа да „измете оялите се политици”. И заложи най-вече на скечовете срещу представителите на властта.

Шоуменът припозна каузата на майките на деца с увреждания и продължи да ги защитава. Но в същото време затопли отношението си с ГЕРБ, след гостуването на премиера Бойко Борисов в студиото на шоуто му през ноември 2018 г.

Острата му критика оттогава е насочена най-вече срещу президента Румен Радев и съпругата му Десислава.

Учиндолецът се отказа от политическите мераци, защото политически анализатори му обяснили, че Румен Радев е политик с най-висок рейтинг. А и в началото на третата година от мандата си държавния глава даде заявка за свой политически проект пише HotArena.net.

Слави Трифонов прозрял, че ще има много по-голямо политическо влияние като водещ в национална телевизия, отколкото като политик. Екипът на „Шоуто на Слави” също подкрепил шефа си да замрази политическите си амбиции на този етап или да изчака по-добра ситуация.

Те и водещият си дали сметка, че на този етап обществените очаквания не може да Бъдат трансформирани в политически проект, за да яви на предстоящите евроизбори и местен вот. Дори при предсрочни избори той щял да пасува или да играе срещу определена политическа партия, или срещу всички.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*