Отпадналата Мони от „Ергенът“ избягала от училище, за да си сложи силикон! Зрителите на бунт, искат я обратно:

Отпадналата Мони от "Ергенът" избягала от училище за да си сложи силикон! Зрителите на бунт искат я обратно:

Тя определено успя да изненада зрителите на “ Ергенът “ – ориенталската танцьорка Мони Зингинер, чието истинско име всъщност е Симона Стоева, влезе в предаването, оставяйки впечатлението на безмозъчна кифла, фокусирана единствено върху визията си.

По-късно обаче успя да реабилитира мнението за себе си, показвайки доста повече интелект и възпитание от много от другите претендентки за сърцето на Евгени.

Това обаче не означава, че Мони странеше от скандалите – напротив! Още във втория епизод от шоуто тя влезе в остър сблъсък с бавачката Теодора, с която дори се сбиха, но ергенът Евгени сложи точка на свадата, като изхвърли Теодора от надпреварата за сърцето му.

Всъщност Зингинер още с появата си показа, че самочувствие не ѝ липсва.

„Най ми харесва да ме коментират разни лелки по на 30-40 години“, заяви танцьорката, а с това предизвика буря от коментари в социалните мрежи. Нейните пластични корекции на крехката ѝ възраст от 21 години бързо станаха повод да бъде силно разкритикувана. Зрители смятат, че вместо да я разкрасяват, пластиките я състаряват поне с 10 години.

Кючекинята от Варна не крие, че многократно е посещавала пластичен хирург и легнала под ножа на 17 г. Първо си сложила хиалурон в устните, а на 18 си взела болничен и се върнала на училище със силиконови гърди, които били двойно по-големи от естествените ѝ. Откъде незавършила ученичка има пари да си позволи подобни интервенции, питат се зрителите?

Мони Ергенът корекции

В чалга средите екзотичната танцьорка нашумя сериозно преди няколко месеца, когато се появи в клип на фолкзвездата Фики Стораро, където демонстрира уменията си по оскъдно облекло. Тя твърди, че с женения певец не е имала нищо общо освен професионални отношения, но покрай нея било пълно с ухажори. Мони е категорична, че не се интересува с какво ще се занимава нейният мъж, стига да има достатъчно пари. Самоуверената млада дама се хвали още, че учела две висши едновременно и говорела три западни езика – немски, италиански и английски.

След отпадането на атрактивната участничка обаче в социалната мрежа се изля огромен хейт срещу решението на Евгени Генчев да елиминира именно нея от надпреварата за сърцето му в „Ергенът“. Танцьорката даваше вид на участничка, която не просто има самочувствие, но и увереност, че ще бъде сред финалистките. Изненадващо за мнозина, тя също така демонстрира, че е по-интелигентна от голяма част от останалите участнички.

Уви, тя отпадна сравнително рано, а от реакциите в социалните мрежи си личи, че доста хора са неприятно изненадани от действията на Евгени.

Мони и Евгени Ергенът

„Той беше прекалено слаб за нея, а тя прекалено силна за него и според мен той е наясно с това и не може да се справи с този тип жена“, смята потребителка във Facebook. „Най-лошият избор направи!!! Не очаквах.. Много, много жалко.. Злото победи“, „На какво основание Габи ще остане в предаването, а Мони ще си тръгне?! Потресена съм, нямам думи. Макар и Мони да не получи роза и да не остана в предаването, тя спечели сърцата и уважението на цяла България!“, гласят малка част от позитивните мнения по адрес на Зенгинер.

„Българите имаме едно мислене, че като видим жена със силикон, хиалурон, вежди, мигли… е кифла, простакеса, злобна и т.н. Но това момиче доказа, че това не се отнася за нея и че човек като Валерия, която е модел, кучеманка, без корекции.. е толкова тъпо и злобно парче, толкова завист лъха, че чак е токсична.“, пише критично потребителка, която определено не е фен на Валерия.

Зенгинер не е коментирала до този момент напускането си, но споделя и харесва десетките позитивни коментари за нея.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Отпадналата Мони от „Ергенът“ избягала от училище, за да си сложи силикон! Зрителите на бунт, искат я обратно:"

Какво мислите?