Александра Богданска се е запътила към „Ергенът 3”. Този път тя има всички основания да го направи, тъй като най-после избраникът на Нико Тупарев е богат мъж.

Както вече е известно, бизнесменът Александър Младенов ще бъде новият Ерген. За разлика от Виктор Стоянов и Евгени Генчев, Сашо разполага с много пари и води луксозен начин на живот.

Алекс вече се опари с мъж без пари. Бившият й съпруг Даниел Петканов получаваше по-малко и от нея, което стана причина да я напусне, понеже тя го комплексирала.

Инфлуенсърката се зарекла повече да не обръща внимание на бедняци като журналиста и да търси само мъже, които са значително по-богати от нея и нямат комплекси за пари.

Затова Богданска имала намерение да се пробва в третото издание  на „Ергенът” у нас. Освен че може  да свали съименника си, това ще й донесе и още повече последователи в социалните мрежи, което ще увеличи двойно доходите й като инфлуенсър.

Ваня Щерева, която работи като сценарист в предаването, ще уреди Алекс да стане една от претендентките за сърцето на Ергенът. Двете са много близки приятелки от 6 години насам, след като се запознаха във „ВИП Брадър”. Дори наскоро публикуваха снимка как спят в едно легло.

Все пак е доста унизително за известна личност да участва в подобно шоу, но пък и Алекс Богданска не е истинска звезда, така че няма да е толкова странно. Тя стана известна с връзката си с Петканов, който пък се сдоби с незаслужена слава покрай покойния днес Милен Цветков.

Източник: Crimesbg.com