Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Официално потвърдено: Ето какво точно се е случило в помещението между Димитрова и Вергов
Официално потвърдено: Ето какво точно се е случило в помещението между Димитрова и Вергов

Официално потвърдено: Ето какво точно се е случило в помещението между Димитрова и Вергов

„Отказвам да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер и прекратявам пр. № 51990/2022 г. по описа на СРП“, пише в представеното от Диана Димитрова постановление по дадените от актрисата обвинения за упражнено физическо насилие над нея през 2017 г.

Документът Димитрова качи в личния си фейсбук профил и така той стана публично достояние.

„След внимателен анализ на материалите по проверка поотделно и в тяхната съвкупност констатирах, че в случая не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер“, се казва още в поставлението.

Освен показанията на актрисата, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова.

Велина Павлова, която е художник-костюми на сериала „Откраднат живот“, по време на чиито снимки се разиграва и въпросната случка, опровергава заявеното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата – Павлова, Димитрова и Вергов и така всъщност се е превърнала в пряк свидетел на сцената.

Според художничката на костюмите на продукцията най-напред в помещението влиза Вергов, а след него пристига и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато актьорът се преобличал Диана Димитрова, видимо разстроена, се вкопчила в него, хванала го за дрехите и започнала да му се извинява.

На Павлова ѝ е направило впечатление, че актьорът мълчи и не желаел да говори с Димитрова. След което я избутал настрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с дрехи и паднала на пода между тях.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?