Home » БЪЛГАРИЯ » Още разкрития за имотните далавери на Румен Радев
имотните далавери на Румен Радев

Още разкрития за имотните далавери на Румен Радев

Още докато е бил заместник-командир в базата в Граф Игнатиево, настоящият президент се сдобил с просторен апартамент, научи ko4

Жилището с площ от 122 квадратни метра той е закупил за 40 000 лв. Апартаментът се намира в престижен квартал в Пловдив. Продавач на имота е Министерството на отбраната.

Румен Радев и неговата бивша съпруга Гинка получили жилището като „нуждаещи се“. Малко след покупката му в него влиза строителна бригада.

Сградата, в която е апартаментът на Румен Радев, се намира в Западна промишлена зона, която граничи с идеалния център на града. Общите части на ЕПК сградата са отлично поддържани.

Консултация на изданието с водещи брокери в града показва, че по онова време имотите от този тип в този район са се продавали на пазарна стойност от 96 000 лв. Това означава, че Румен Радев се е сдобил с апартамента на двойно по-ниска цена.

Малко след като се сдобива с имота, настоящият президент прави едни фрапиращо нарушение. Той и съпругата му ползват по това време ведомствено жилище.

Година и половина по-късно след скандалната сделка, Румен Радева продава апартамента в Пловдив за близо 63 000 лв.

Това означава, че той е спечелили 22 000 лв от сделката. Със сигурност сумата е по-голяма, тъй като това е цената, която е вписана при изповядването на сделката, коментират водещи брокери.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?