Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Палавият Гъмов свалил съпругата на известен наш актьор
Гъмов свалил съпругата на известен наш актьор

Палавият Гъмов свалил съпругата на известен наш актьор

Флиртът им приключил скоропостижно, научи KO4.

Актьорът Станимир Гъмов е имал кратка авантюра с бившата жена на колегата си Юлиян Вергов – Ирина Ялъмова. Флиртът им датира отпреди 3 години, но приключил бързо. Вергов разбрал, че с Гъмов са баджанаци, но не се впечатлил, тъй като по това време с майката на дъщеря му били в развод.

В артистичните среди се говори, че бившата асистентка от шоуто „Невада“ хлътнала сериозно по Гъмов, но той предпочел да се отдаде на голямата си страст – алкохола. Ирина го следвала по петите, но кукловодът я отрязал, защото не искал да се обвързва. В един момент дори забравил, че Ялъмова е минала през леглото му, защото непрекъснато бил опиянен от спиртни напитки. Така авантюрата приключила без да се развие в нещо сериозно.

Преди да влезе в къщата на БИГ Брадър Станимир се заклел да ограничи алкохола и да се огледа за някоя подходяща жена, пише „Уикенд“. С бившата си съпруга Ани се раздели след цели 11 години брак и отново причината е в алкохола. Гъмов хлътна здраво и по фолк певицата Преслава по време на участието им във ВИП Брадър, но след края на шоуто пътищата им се разделиха. Името му се свързва с тези на Стефания Колева и писателката Яна Борисова, но актьорът не е афиширал връзка с никоя от изброените.

Източник: marica.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*