Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Пенсионерка се омъжи за 30 години по-млад – ето как живеят днес
Пенсионерка се омъжи за 30 години по-млад – ето как живеят днес

Пенсионерка се омъжи за 30 години по-млад – ето как живеят днес

Мнозина се чудят защо пенсионираните жени масово отиват в Гамбия, а причината са интимните връзки, предлагани от по-млади момчета. Причината обаче може да е и любов и това доказа пенсионерката Дебора, която срещна любовта на живота си по невероятен начин.

Американката Дебора Бабу свърши невероятна работа за любовта. Тя се премести на цели 15 хиляди километра и се омъжи за 30 години по-млад от нея представител на племето масаи.

Тя пътува до Танзания с дъщеря си Ройс (31), без да очаква да се влюби в Сайтотиа Бабу (31). Разхождайки се по плажа на Занзибар, майка и дъщеря срещнаха двама мургави мъже, които любезно им предложиха сувенири. Дамите отказаха да си купят сувенири, но помолиха членовете на племето масаи да се снимат с тях, тъй като никога преди не са срещали такива хора.

Дебора Бабу„Нямахме пари в себе си, но попитах дали можем да направим снимка, защото никога не съм срещала масаи“, обясни Дебора.

„Сега, когато гледам тази снимка, изглежда, че се влюбихме от пръв поглед“, каза тя.

Едно интересно запознанство доведе до приятелство и те започнаха да прекарват времето си на плажа, докато Сайтоти им разкриваше красотите на Танзания.

Когато дойде време Дебора да се прибере, Сайтоти беше тъжен, но двамата не загубиха контакт. Скоро Дебора се завръща в Танзания и приема предложение за брак от Сайтоти, 30 години по-млад от нея.

Двойката сключи брак през 2018 г. на традиционна церемония, включваща обичаите на племето масаи. Според тяхната традиция Дебора получава ново, масайско име, Нашипай, и започва да живее със съпруга си и семейството му в кална къща.

Въпреки голямата им любов и споделено щастие обаче, Дебора изтъква, че често срещат негативни коментари.

Дебора и Сайтотиа Бабу„Сайтоти е обвинен, че е с мен само заради документите, което ме боли, защото знам, че няма голямо желание да отиде в Америка“, каза тя.

„Готвим на огън и нямаме течаща вода. В момента строим колиба“, каза Дебора.

Голямата разлика във възрастта не е проблем за тях и те функционират като всяка друга двойка.

„Възрастта е просто число и не е пречка за любовта и грижите, които изпитвам към съпругата си“, каза Сайтоти.

Хората не могат да приемат различията, които съществуват помежду им и често ги съдят с остри коментари, подчертавайки, че Дебора прилича на баба му.

„Болезнено е, но знам колко сме щастливи и колко е невярно. Той е много забавен и романтичен, приличаме си и се намерихме. Както Сайтоти ми каза, когато ме увери да се омъжа за него, възрастта е просто число ”, казва Дебора.

„Той би направил всичко, само и само да ми донесе шоколад. Той е най-добрият и грижовен мъж, който съм срещала“, завърши тя.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?